x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ofertat de Steaua şi CFR, Wesley şi-a prelungit contractul cu Vaslui

Ofertat de Steaua şi CFR, Wesley şi-a prelungit contractul cu Vaslui

18 Ian 2011   •   11:45
Ofertat de Steaua şi CFR, Wesley şi-a prelungit contractul cu Vaslui
147068-sley.jpgAtacantul brazilian al lui FC Vaslui, Wesley Lopes, a declarat în această dimineaţă, după ce a semnat prelungirea contractului cu încă trei sezoane, că a avut în această iarnă discuţii cu Steaua şi CFR Cluj, dar gruparea moldavă a venit cu cea mai bună ofertă.

"Sunt foarte fericit. Am să mă pregătesc foarte bine, pentru că urmează un retur de campionat greu. Este bine pentru mine şi pentru FC Vaslui că am semnat prelungirea contractului. Domnul Porumboiu a vorbit cinci minute cu mine şi am semnat contractul. Nu e vorba de bani, pentru că aici, la Vaslui, este viaţa şi casa mea. Am mai purtat discuţii cu Steaua şi CFR Cluj, dar FC Vaslui a venit cu cea mai bună ofertă", a spus Wesley.

Tehnicianul vasluienilor, Viorel Hizo, s-a arătat bucuros de faptul că Wesley şi-a prelungit contractul: "Sper ca această prelungire să-i aducă linişte şi suport moral pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivul de a câştiga campionatul. Este un câştig pentru FC Vaslui faptul că Wesley şi-a prelungit contractul. Dacă rămânea doar cu cele şase luni de contract pe care le mai avea cu Vasluiul nu ar fi avut liniştea şi starea de spirit de a juca".

×