x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali: "Moraes nu mai vine! Olăroiu mi-a recomandat un alt atacant!"

Becali: "Moraes nu mai vine! Olăroiu mi-a recomandat un alt atacant!"

21 Ian 2011   •   17:32
Becali: "Moraes nu mai vine! Olăroiu mi-a recomandat un alt atacant!"
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul Stelei Gigi Becali, a declarat, vineri seară, că transferul jucătorului brazilian de la Gloria Bistriţa, Junior Moraes, nu se va realiza în proporţie de 90 la sută, însă are o ofertă de a aduce un atacant din zona arabă, la recomandarea tehnicianului Cosmin Olăroiu.

"Am avut o corespondenţă pe mail cu Moraes, ne-a transmis pe mail pretenţiile lui. E vorba de 300.000 de euro pe an şi încă 300.000 la semnătură. Chiar dacă am rezolva aceste lucruri, nu vrea să semneze un contract pe cinci ani, ci numai pe trei. În proporţie de 90 la sută cazul e închis. Cât de curând e posibil să vină un atacant peste tot ce avem în România. O să vină împrumut, noi să-i plătim doar salariu. Este un fel de cadou al lui Olăroiu pentru mine. Oli a spus că e peste tot ce avem noi în ţară şi îl cred. E din zona Arabiei", a explicat Becali.

Steaua este în căutarea unui atacant după transferul lui Bogdan Stancu la Galatasaray. Pentru transferul lui Junior Moraes, Becali preciza că oferă un milion de euro, 700.000 Gloriei Bistriţa şi 300.000 jucătorului la semnătură, iar atacantului brazilian îi oferă un contract de 120.000 de euro pe an.

×