x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ponta curăţă ANAF de căţeluşii de pluş

Ponta curăţă ANAF de căţeluşii de pluş

10 Mai 2012   •   05:02
Ponta curăţă ANAF de căţeluşii de pluş
Premierul Victor Ponta l-a eliberat, ieri, din functia de vicepresedinte al ANAF pe Dragos Bogdan. Personaj care a avut grija sa se tina departe de luminile rampei, acesta este un fost inspector de Garda Financiara propulsat in ierarhia Fiscului odata cu numirea presedintelui PD-L in fruntea Cabinetului.
In ascensiunea sa, a avut unicul merit de a fi sotul Lilianei Calin, destinatara catelusilor de plus oferiti cu generozitate de Emil Boc in serile de singuratate (episod relatat, cu fotografiile de rigoare, de un tabloid) si asociata celor doi cetateni turci de origine kurda ale caror firme de asfaltari sunt implicate in cheltuielile faraonice facute de Primaria Sectorului 3 pe locurile de joaca din parcuri si in imensul scandal de coruptie care l-a trimis pe Sorin Apostu, primarul Clujului, in spatele gratiilor.
Zelos, Dragos Bogdan a fost cel care a coordonat controalele trimise de Sorin Blejnar la Realitatea TV si Antena 3, primul dintre cele doua posturi intrand in insolventa in urma desantului de lunga durata al Fiscului.
Deocamdata, Viorel Comanita, interimar perpetuu la sefia Vamilor si acuzat de procesatorul de tutun public italian Cellestini (intr-un dosar ingropat de DNA) ca i-ar fi cerut o spaga de 400.000 euro pentru acoperirea unei activitati de contrabanda, rezista...

×