x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Monica Macovei sare la gâtul judecătoarei Aspazia Cojocaru. Nu e iertat nici ministrul de interne

Monica Macovei sare la gâtul judecătoarei Aspazia Cojocaru. Nu e iertat nici ministrul de interne

02 Aug 2012   •   17:53
Monica Macovei sare la gâtul judecătoarei Aspazia Cojocaru. Nu e iertat nici ministrul de interne

Imediat dupa amanarea pana pe data de 12 septembrie a deciziei Curtii Constitutionale referitoare la referendum, europarlamentarul Monica Macovei a tinut sa isi exprime opinia in legatura cu aceasta situatie.

In vizorul fostului procuror a intrat judecatoarea Aspazia Cojocaru de la Curtea Constitutionala, care a declarat ca referendumul trebuia anulat pentru ca se baza pe date false. "Cat timp Curtea Constitutionala nu a luat o decizie, declaratia judecatoarei Aspazia Cojocaru, potrivit careia referendumul ar fi trebuit sa fie anulat, poate fi interpretata ca o antepronuntare", scrie pe blog Monica Macovei.

A doua persoana certata de Macovei este ministrul de Interne, Ioan Rus: "Conduita personajului Rus este expresia completa a imposturii, intrucat acesta este capabil sa sustina orice este nevoie pentru apararea intereselor partidului, chiar daca pentru asta ar trebui sa se faca de ras. Caci numai de ras poate fi o persoana care in urma cu cateva saptamani prezenta efortul depus pentru actualizarea listelor electorale, pentru ca acum sa ne spuna ca acestea nu sunt demne de incredere".

×