x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Câmpeanu: "Dacă Mircea Geoană a ieşit al doilea, trebuie sprijinit"

Radu Câmpeanu: "Dacă Mircea Geoană a ieşit al doilea, trebuie sprijinit"

24 Noi 2009   •   00:00
Radu Câmpeanu: "Dacă Mircea Geoană a ieşit al doilea, trebuie sprijinit"

Preşedintele de onoare al PNL, Radu Câmpeanu, a declarat, astăzi, că Mircea Geoană trebuie sprijinit în turul II al alegerilor prezidenţiale, astfel încât Traian Băsescu să nu mai obţină un nou mandat.





"Cu toţii trebuie să luptăm ca Traian Băsescu să nu mai iasă preşedinte (...) Dacă Mircea Geoană a ieşit al doilea, trebuie sprijinit", a declarat Câmpeanu, citat de Antena3. Liderul onorific al liberalilor susţine că "trebuie luptat împotriva sistemului din ultimii patru ani", întrucât ne îndreptăm "încet încet prin această reformă către un regim de dictatură".

Liderii PNL s-au reunit, astăzi, în şedinţa Biroului Politic Central, unde discută strategia pentru cel de-al doilea tur de scrutin. Ulterior, aceştia se vor întâlni în cadrul Consiliului Naţional Executiv.

Candidatul PNL, Crin Antonescu, clasat pe locul 3 în primul tur, a anunţat deja că exclude orice colaborare şi sprijin pentru Traian Băsescu. Astfel, în urma discuţiilor de astăzi, s-ar putea stabili un pact cu social-democraţii.

×
Subiecte în articol: alegeri 2009