x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Festival de magie în Centrul vechi

Festival de magie în Centrul vechi

14 Sep 2010   •   00:00

"Houdini Magic Festival"', primul festival de magie din România, va fi organizat, în perioada 17-19 septembrie, de Asociaţia Teatrul de Magie, în parteneriat cu Teatrul de Comedie. Timp de trei zile, în zona Smârdan, Şelari, Strada Franceză, Strada Sf. Dumitru şi în incinta Teatrului de Comedie din Bucureşti vor fi prezentate spectacole ce îmbină arta magiei cu dansul, muzica şi teatrul.

Potrivit organizatorilor, festivalul îşi propune să ofere publicului român o incursiune în lumea magiei. Spectatorii vor putea descoperi toate stilurile ce aparţin artei magiei: de la Street Magie Show, în care magicienii interacţionează cu trecătorii, la Underground Magic Show, spectacol de magie în cafenele, la Close-Up Magic, spectacole ce se vor desfăşura în Sala Studio a Teatrului de Comedie şi până la Stage Magic Show, spectacole prezentate pe scena amplasată în faţa Teatrului de Comedie, precum şi în Sala Mare.

Intrarea la spectacole va fi liberă, cu excepţia concursului de magie, care se va desfăşura cu uşile închise. Mai multe detalii despre programul festivalului găsiţi pe site-ul Teatrului de Magie www.teatruldemagie.ro şi pe cel al Teatrului de Comedie http://www.comedie.ro.

×
Subiecte în articol: arte