x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Motor! - Van Damme si Snipes, in Romania

Motor! - Van Damme si Snipes, in Romania

24 Mai 2005   •   00:00

Actorii Jean Claude Van Damme si Wesley Snipes se vor intoarce in Romania pentru doua noi proiecte cinematografice.

  • de SEBASTIAN S. EDUARD
  • CULTURA
  • MOTOR! Van Damme s-a obisnuit sa faca film in Romania. Snipes ii calca pe urme
    Van Damme va reveni in Romania la inceputul lunii iunie pentru "2nd in Command", film regizat de Simon Fellows, cel care a mai colaborat cu firma Castel Film la "Seven Seconds" si "Samantha’s Child". Productia este evident una de actiune, care va implica numeroase efecte pirotehnice si cascadorii si care se va filma atat pe platourile de la Castel, cat si in mai multe locatii din Bucuresti. Lui Van Damme i se vor alatura actorii romani Mihai Bisericanu, Stefan Velniciuc, Eugen Cristea si Cristin Tomin. Acesta nu este singurul proiect al lui Van Damme in Romania. El va reveni, probabil, in toamna, pentru un al doilea film.

    La sfarsitul lunii mai intra in paine si Monica Barladeanu, vedeta filmului laureat la Cannes, "Moartea domnului Lazarescu" (regizor: Cristi Puiu). In "Incubus", Monica va juca alaturi de Tara Reid, vedeta filmului "Placinta americana". Alaturi de Monica, ii vom mai vedea pe Sandu Gruia si pe Mihai Stanescu.

    ACTIUNE. Un alt actor care va reveni va fi americanul Wesley Snipes. Dupa "Seven Seconds", Snipes va lucra, timp de sapte saptamani la "Razor’s Edge", tot un film de actiune, cu multe secvente de urmarire. Alaturi de el: Dorina Lazar si Valentin Teodosiu. Filmul se va turna numai in Bucuresti.

    Un thriller psihologic, produs de Miramax, se filmeaza chiar de ieri. "Pulse" este povestea unor studenti care descopera o modalitate de a deschide o usa spre lumea spiritelor rele. Odata faptul consumat, ei cauta modalitatea de a opri un spirit malefic de a devora totul in cale. In rolul principal joaca Kirsten Bell, o vedeta americana de televiziune.

    FRANTA. In fine, de la sfarsitul lunii, timp de cinci saptamani, se va turna o drama psihologica de productie franceza. Filmarile se vor desfasura in cea mai mare parte la Palatul Ghica din Caciulati, precum si la forturile de la Mogosoaia si Scoala Centrala Zoia Kosmodemianskaia. Actori: Olivia Bonamy si Michael Cohen.

    ×
    Subiecte în articol: arte van damme