x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Helmut Duckadam!

Astăzi e ziua ta... Helmut Duckadam!

de Ramona Vintila    |    01 Apr 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Helmut Duckadam!

"Dacă înainte de 1989 se făcea sport din plăcere, acum sportul a devenit o afacere, de multe ori în detrimentul sportului de calitate. Cariera mea sportivă mi-a adus notorietate şi mândria de a rămâne în paginile de istorie ale fotbalului românesc. Destinul a făcut să ajung în finala de la Sevilla şi tot destinul mi-a oprit activitatea sportivă." Celebrul Helmut Duckadam împlineşte astăzi 51 de ani. La mulţi ani!

"A venit în sfârşit primăvara, a mai trecut un an, împlinesc 51 de ani, dar nu-mi pare rău, deoarece de un an şi jumătate am o comoară lângă mine, pe fiica mea Julianne. Aşteptăm cu nerăbdare să ne mutăm la căbănuţa noastră de pe malul Mureşului, că destul am stat pe capul părinţilor peste iarnă.

24 DE ANI DE LA CĂŞTIGAREA CUPEI CAMPIONILOR
Anul acesta se împlinesc 24 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, Doamne câţi ani au trecut!!! Singurul regret este poate faptul că nu am reuşit să ofer familiei mele situaţia materială pe care o merită.

ÎN ROMÂNIA SPORTUL NU MAI REPREZINTĂ O PRIORITATE
A fost o perioadă când mi-am dorit să fiu ministrul Tineretului şi Sportului sau parlamentar pentru a putea ajuta sportul şi sportivii, însă am renunţat la această idee şi m-am resemnat. În România, sportul nu mai reprezintă o prioritate, sportul moare încet, dar sigur.
Am aşteptat degeaba ca România să fie guvernată de oameni care să aprecieze şi să răsplătească sportivii care au făcut cinste ţării. Răsplata a fost şi este o diplomă şi o medalie pentru care nu primeşti nici o pâine.

Dar să lăsăm regretele, deoarece am avut şi am o viaţă împlinită sufleteşte, o soţie care mă iubeşte, copii şi nepoţi adorabili. Îmi doresc doar sănătate, căci nu prea am avut parte de ea în ultimul timp. Familia mea mulţumeşte Bunului Dumnezeu şi domnului George Becali pentru că pot să fiu alături de cei dragi în prag de sărbătoare. Hristos a înviat!"

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă