x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Medeea Marinescu

Astăzi e ziua ta: Medeea Marinescu

de Ramona Vintila    |    27 Mai 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta: Medeea Marinescu

A avut şansa de a-şi construi o carieră cu onestitate, cu trudă, dar şi cu noroc. Cel mai important rol pe care destinul i l-a oferit este acela de MAMĂ. Medeea Marinescu împlineşte astăzi 36 de ani. Îi urăm "La mulţi ani!" şi mult succes în toate planurile sale.

"Ce am făcut de la ultima mea aniversare? Am devenit mamă, am făcut un nou film, o producţie franceză a cărei premieră va avea loc în această toamnă la Paris, m-am reîntors pe scena Naţionalului. Sunt fericită.

Trăim într-o perioadă grea, de criză, şi, sigur, bucuriile pe care le trăiesc sunt umbrite de ceea ce se întâmplă în jurul meu, al nostru. Totuşi, am încercat să-mi clădesc şi să-mi ocrotesc mica-marea mea oază de fericire: familia mea. Trăiesc în fiecare zi, împreună cu George, partenerul meu de viaţă, această nouă, binecuvântată postură de părinte. Venirea pe lume a fiului nostru, Luca (am fost ajutată de o echipă medicală remarcabilă, căreia îi sunt recunoscătoare), a însemnat pentru mine o reaşezare a priorităţilor în viaţa mea şi mi-a redat calmul şi liniştea pe care le pierdusem la un moment dat.

Am redescoperit prin ochii fiului nostru cerul şi firul ierbii care încolţeşte, şi parfumul liliacului înflorit şi bobocii trandafirului agăţător din mica noastră grădină. Tot fiul meu este cel care mi-a dat energia şi emoţia pentru a interpreta acest nou rol în film, apoi spre a păşi cu încredere pe scena teatrului.

Într-un Bucureşti haotic, isteric şi debusolat, ne refugiem în Parcul Bordei (ce bine că acest parc ne-a fost redat). Ne bucurăm de flori, de păsările de pe lac, ne împrietenim cu alţi copii, învăţăm să facem primii paşi. Pentru mine asta înseamnă adevărata fericire. Cea care contează. V-o recomand şi dumneavoastră. Şi încă ceva: e singura care nu se impozitează... Cel puţin, deocamdată!"

×
Subiecte în articol: calendar