x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Margareta Pâslaru

Omul zilei: Margareta Pâslaru

22 Iul 2010   •   00:00
Omul zilei: Margareta Pâslaru
Sursa foto: Lucian Năstase/

După o viaţă întreagă închinată muzicii, Margareta Pâslaru trăieşte tot prin şi pentru muzică. Mai mult decât atât, este interesată de tinere talente pe care doreşte să le sprijine. Celebra artistă va decerna „Premiul Margareta Pâslaru - pentru ori­ginalitate" în cadrul Festivalului de la Mamaia. „Fiecare artist creează o treaptă care serveşte la urcuşul noilor talente.

«Premiul Margareta Pâslaru - pentru originalitate» se încadrează în acţiuni proprii de susţinere a tinerilor cu excepţionale calităţi, încurajându-i. De fapt, este o continuare a celor patru burse - acordate timp de doi ani - studenţilor de la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti, precum şi a consultaţiilor artistice pe care le-am oferit la Tinerimea Română. Pentru Festivalul Mamaia vom selecţiona un tânăr/tânără cu un timbru original, o frazare originală, mişcare scenică şi interpretare originală, în limba română. Câştigătorul Premiului «Margareta Pâslaru - pentru originalitate» va fi invitat în emisiunea «Radioul de sâmbătă seara», în rubrica permanentă «Margareta prezintă pe...». Susţin originalitatea spiritului românesc", ne-a declarat renumita interpretă.

Pentru îndelungata sa activitate muzicală, dar şi pentru faptul că se implică să ajute tânăra generaţie, Jurnalul Naţional o declară pe Margareta Pâslaru „Omul zilei".

×
Subiecte în articol: special calendar observator