x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Ozana Oancea

Omul zilei: Ozana Oancea

08 Iun 2010   •   00:00
Omul zilei: Ozana Oancea

Actriţă



Filmul "Felicia, înainte de toate" în regia lui Răzvan Rădulescu şi a Melissei de Raaf intră săptămâna aceasta pe marile ecrane din Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj şi Bacău, premiera de gală a filmului urmând să aibă loc joi, 10 iunie, la Cinematograful Studio din Capitală, în prezenţa realizatorilor.

În cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania - TIFF - "Felicia, înainte de toate" a obţinut trei distincţii: pentru scena­riu - Răzvan Rădulescu şi Melissa de Raaf, dar şi pentru interpretare - Ozana Oancea, actriţa primind şi premiul pentru debut.

Ozana Oancea a debutat în film la 40 de ani, cu rolul Felicia, după ce timp de zece ani a fost actriţă la Teatrul din Craiova. Pelicula vorbeşte despre relaţii familiale şi despre felul în care timpul influenţează comportamentul oamenilor. "Felicia, înainte de toate" a avut premiera internaţională la Festivalul de Film de la Sarajevo, din 2009. De asemenea, a mai fost selecţionat la Festivalul Internaţional de Film Göteborg, la Festiva­lul de Film de la Namur şi la cel de la Salonic, ca şi la AFI Los Angeles Film Festival.

Pentru această reuşită, Jurnalul Naţional o declară pe Ozana Oancea "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: calendar