x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Grigoraş admite superioritatea Craiovei: "Au fost mai buni şi au câştigat pe merit"

Grigoraş admite superioritatea Craiovei: "Au fost mai buni şi au câştigat pe merit"

29 Oct 2010   •   00:00
Grigoraş admite superioritatea Craiovei: "Au fost mai buni şi au câştigat pe merit"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Petre Grigoraş, a declarat că regretă faptul că jucătorii tineri pe care i-a folosit în meciul cu Universitatea Craiova din optimile Cupei României nu s-au ridicat la valoarea adversarului, spunând că  oaspeţii au fost superiori şi au meritat victoria.

"Prea multe nu sunt de spus, distanţa dintre Craiova şi Pandurii este destul de mare. Cred că a fost o mare diferenţă de valoare între echipa mea şi cea a Universităţii şi oaspeţii au câştigat pe merit, trebuie să recunoaştem. Eu am încercat foarte mulţi jucători tineri pentru că am vrut să văd care le este potenţialul şi dacă ne putem baza pe unii dintre ei în continuare. Asta le-am şi spus înainte de joc, nimeni nu le va lua capul, dar trebuie să demonstreze că merită să li se dea şanse în continuare. Normal că experienţa şi-a spus cuvântul şi chiar şi valoarea. Din păcate nu am reuşit să furnizăm o surpriză cu aceşti copii aşa cum ne-am fi dorit. Dar am văzut şi noi care le este potenţialul la un meci oficial, la un meci cu miză, unii dintre ei chiar s-au descurcat bine", a spus Grigoraş.

Tehnicianul gorjenilor a precizat că nu regretă faptul că a folosit jucători tineri în acest meci. "Aveam chiar probleme serioase de lot cu ceilalţi jucători şi nu erau sută la sută refăcuţi, iar pe asemenea teren riscam să pierd 3-4 jucători pe o perioadă mult mai lungă, ceea ce ar fi fost foarte greu pentru noi. Cei care au intrat astăzi pe teren sunt încă necopţi şi mai trebuie să mai lucreze mult pentru a face faţă unui meci de Liga I. Riscul mi l-am asumat, dar poate cu echipa de bază lucrurile ar fi stat altfel, poate ne-am fi calificat, dar nu se ştie lucrul acesta".

Grigoraş a recunoscut că starea gazonului de pe arena din Târgu Jiu a fost una foarte proastă. "Îmi pare rău că azi a fost ultima noastră prezenţă din acest an pe acest teren şi s-a încheiat cu o înfrângere. Dar se ştie că starea terenului de la Târgu Jiu este una într-adevăr jalnică şi odată şi odată trebuia să se facă acest pas. Am luat această decizie (n.r. - Pandurii va disputa meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin până la refacerea gazonului), cu care şi eu am fost de acord, chiar dacă este foarte riscant, dar fotbalul adevărat nu se poate juca decât pe un teren bun iar aici terenul va fi tot mai prost", a mai spus el.

Echipa Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după a învins, joi, la Târgu Jiu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Pandurii, în optimile competiţiei.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei