x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Neagoe după calificarea în sferturi: "Sper să nu ne oprim până în finală!"

Neagoe după calificarea în sferturi: "Sper să nu ne oprim până în finală!"

29 Oct 2010   •   00:00
Neagoe după calificarea în sferturi: "Sper să nu ne oprim până în finală!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, joi, că echipa sa a obţinut o victorie meritată şi muncită în faţa formaţiei Pandurii, în optimile Cupei României, partidă în care fotbaliştii craioveni au acuzat suprafaţa de joc de pe arena din Târgu Jiu.

"Cred că a fost o victorie meritată şi muncită a echipei noastre. Dar terenul a pus probleme, toţi jucătorii care au fost astăzi pe teren au resimţit că suprafaţa de joc nu era aşa cum ne-am dorit fi noi şi cei de la Pandurii. E bine că am câştigat, am reuşit să mergem mai departe în cupă, sper să nu ne oprim până în finală! Şi acolo să încercăm să o şi câştigăm. Băieţii merită felicitări pentru efortul depus şi pentru tot ce au realizat astăzi", a spus Neagoe în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul craiovean a adăugat că nu doreşte un adversar anume în sferturile de finală ale competiţiei, dar ar vrea ca meciul să se desfăşoare la Craiova. "Nu există un adversar pe care să-l dorim, dar sincer ne dorim să jucăm la Craiova. Dacă vom avea norocul acesta probabil că vom avea şanse mai mari. Rămâne să vedem cu cine vom juca, iar dacă jucăm acasă cu atât mai bine", a spus Neagoe.

Echipa Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după a învins, joi, la Târgu Jiu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Pandurii, în optimile competiţiei.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei