x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Zona comercială Băneasa se extinde

Zona comercială Băneasa se extinde

de Daniela Ivan    |    13 Apr 2010   •   00:00

Clienţii magazinelor din zona comercială Băneasa vor beneficia de un cinematograf multiplex, un centru de divertisment pentru întreaga familie (bowling, biliard, jocuri video şi alte activităţi de divertisment) şi de o benzinărie.



Investiţia necesară pentru construirea celor 25.000 de metri pătraţi se ridică la 22 de milioane de euro. "Noi credem că această extindere este pasul firesc pe care Băneasa Developments trebuie să-l facă acum, când sărbătorim doi ani de la deschiderea celui mai aşteptat mall de fashion din România", a declarat Ali Ergun Ergen, CEO al Băneasa Developments.

El a mai adăugat că Băneasa Developments a decis să investească în creşterea nivelului de confort al clienţilor, adăugând cele trei noi facilităţi. Cinematograful multiplex are o suprafaţă totală de 15.000 de metri pătraţi, 13 ecrane şi va avea o capacitate de peste 2.700 de locuri. Construcţia va începe în primăvara acestui an, inaugurarea va avea loc în a doua jumătate a anului 2011, investiţia fiind estimată la 19 milioane de euro.

Centrul de divertisment pentru familie va avea o suprafaţă de 4.000 mp, iar investiţia totală este estimată la un milion de euro. În plus, pe platforma comercială Băneasa se va construi şi o benzinărie, care are încorporată o spălătorie auto şi un restaurant drive-in.

×
Subiecte în articol: economic