x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jandarmeria recomandă fanilor să nu poarte însemnele lui Dinamo pe strazile din Split

Jandarmeria recomandă fanilor să nu poarte însemnele lui Dinamo pe strazile din Split

04 Aug 2010   •   00:00

Reprezentanţii Jandarmeriei recomandă suporterilor dinamovişti care vor însoţi echipa antrenată de Ioan Andone în Croaţia, la partida cu Hajduk Split, să nu poarte însemne ale grupării bucureştene pentru a evita eventuale conflicte cu fanii croaţi.

"Din experienţele anterioare, le recomadăm suporterilor dinamovişti să nu poarte însemnele formaţiei favorite pe străzile din Split şi să evite pe cât posibil plimbările în oraş, mai ales după finalul partidei. De asemenea, este recomandat să facă deplasarea în mod organizat, pe parcursul şederii în Croaţia să păstreze permanent legătura cu ofiţerii de securitate care însoţesc delegaţia suporterilor, să evite provocările fanilor croaţi, pentru că vor exista cu siguranţă. În cazul în care nu au intrat în posesia unui tichet de acces, este recomandat să nu încerce pătruderea în stadion, iar cei care vor asista la partidă sunt rugaţi să părăsească arena după o oră de la sfârşitul meciului. Este indicat să nu se încerce pătrunderea pe stadion cu materiale pirotehnice sau bannere cu caracter rasist sau xenofob, întrucât în Croaţia există o lege destul de drastică în ceea ce priveşte combaterea violenţei pe stadioane", a declarat, miercuri, pentru agenţia Mediafax, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru.

Reprezentantul Jandarmeriei a precizat că un grup de 50 de suporteri dinamovişti au plecat miercuri, spre Croaţia: "Delegaţia suporterilor va fi însoţită de patru ofiţeri din partea jandarmeriei, care vor colabora cu forţele de ordine din Split. Din câte am înţeles, suporterii dinamovişti au primti 300 de bilete, dar deocamdată spre Split nu au plecat decât 50, cu avionul. Probabil că vor mai fi urmaţi şi de alţii".

×
Subiecte în articol: europa league