x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Charlie Sheen: "9/11 a fost o înscenare a lui Bush"

Charlie Sheen: "9/11 a fost o înscenare a lui Bush"

11 Sep 2009   •   00:00
Charlie Sheen: "9/11 a fost o înscenare a lui Bush"

Actorul american Charlie Sheen a scandalizat opinia publică din Statele Unite susţinând că atentatele teroriste de pe 11 septembrie 2001 sunt opera Guvernului american şi au fost muşamalizate de administraţia Bush.





Charlie Sheen a publicat pe Internet o "conversaţie imaginară" cu Barack Obama, urmată apoi de un mesaj video în care i se adresează direct preşedintelui american, prin intermediul cărora suţtine că "explicaţia oficială a atentatelor este o înscenare", cerând redeschiderea anchetelor asupra evenimentelor de acum 8 ani, potrivit PrisonPlanet.com.

Cel mai bine plătit actor de televiziune din Statele Unite a mai declarat că atacurile au servit "drept pretext pentru dezmembrarea sistematică a Constituţiei şi a celor 10 amendamente", susţinând că administraţia preşedintelui George W. Bush a fost în spatele atentatelor.

Sheen a mai precizat şi că Osama Bin Laden a lucrat pentru CIA, până la producerea atacurilor.

Cu două zile înaintea celei de-a opta aniversări a atacurilor teroriste de la World Trade Centre şi Pentagon, ce au ucis mai mult de 3.000 de oameni, actorul american a publicat pe site-ul omului de radio Alex Jones, PrisonPlanet.com, transcrierea unei discuţii fictive cu preşedintele Obama, intitulată "20 de minute cu preşedintele".

Mesajul de miercuri al lui Charlie Sheen fost urmat şi de postarea pe YouTube a unui clip video în care i se adresează direct preşedintelui Obama, precum şi de o intervenţie în direct în emisiunea de vineri a lui Alex Jones. (V.A.)

×