x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Geometrie americană: Din ce unghi să-l împuşti pe Barack Obama

Geometrie americană: Din ce unghi să-l împuşti pe Barack Obama

21 Mai 2010   •   00:00
Geometrie americană: Din ce unghi să-l împuşti pe Barack Obama
Sursa foto: /X00157

Un profesor care a folosit asasinarea ipotetică a preşedintelui Barack Obama pentru a-i ajuta pe studenţi să înţeleagă geometria a fost anchetat de Serviciile Secrete Americane. Gregory Harrison, profesor de matematică la Colegiul Corner din Birmingham, Alabama a folosit metoda mai sus amintită pentru a-i ajuta pe studenţi să înţeleagă mai bine noţiunea de „unghi".

Potrivit elevilor de la Corner High School din Birmingham, Alabama, profesorul le-a explicat care ar poziţia pe care ar trebui s-o aibă asasinul pentru a avea garanţia că îl va ucide pe preşedinte. Mai mult, acesta a explicat unghiurile potrivite din care ţinta ar fi lovită mortal, explicitând şi importanţa liniilor paralele.

Joseph Brown, elevul lui Gregory Harrison, a povestit că profesorul le-a arătat unghiul din care l-ar putea împuşca pe preşedinte chiar din clădirea în care se aflau, scrie Daily Mail.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Serviciilor Secrete Americane, Roy Sexton, profesorul a fost intervievat, însă s-a stabilit că nu reprezintă o ameninţare credibilă. Totuşi, el a fost avertizat cu privire la metodele mult prea inventive de predare pe care le foloseşte în faţa elevilor săi.

×
Subiecte în articol: externe