x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 3G S, in Romania din 9 iulie

iPhone 3G S, in Romania din 9 iulie

de Alexandru Radescu    |    08 Iun 2009   •   00:00
iPhone 3G S, in Romania din 9 iulie

Apple a prezentat azi noul iPhone 3G S, "cel mai puternic si rapid membru al familiei iPhone".Terminalul functioneaza in retea HSDPA (7.2Mbps) si beneficiaza de o camera foto de 3MP cu care, in sfirsit, utilizatorii pot filma (30fps).

Apare pe piata in data de 19 iunie, in tari precum SUA, Canada, Franta, Germania, Italia, Spania, Elvetia si Marea Britanie. Pe piata din Romania va fi disponibil din data de 9 iulie.

In ceea ce priveste preturile: 199 dolari (16GB), 299 dolari (32GB) .

Functia Voice Control permite accesarea vocala a agendei, dar si a playlist-ului. Poti chiar sa intrebi cine cinta si terminalul va raspunde. Voice Control este disponibil si in limba romana.

Pentru orientare si localizare, iPhone 3G S vine echipat si cu o busola digitala. De asemenea, serviciul de harti va permite si afisarea de informatii despre trafic (inclusiv viteze admise). Punctul geografic in care te afli se marcheaza usor pe harta si il poti comunica altora prin email sau MMS.

O alta noutate, "ceruta" cu insistenta de vechii utilizatori de iPhone sunt: Cut, Copy si Paste (functii disponibile chiar si in timpul navigarii pe web).

Desi se zvonea ar putea fi mai mic decit celelalte modele de pe piata, iPhone 3G S are aproximativ aceleasi dimensiuni ca iPhone 3G, diferenta fiind reprezentata de 2 grame in plus la noul model.

O alta noutate este versiunea Bluetooth, acum 2.1. De asemenea, bateria este mai puternica decit la iPhone 3G: asigura 9 ore la navigare internet wireless, 30 ore pentru audio, 10 ore pentru video, 12 ore pentru convorbiri in 2G si 5 ore pentru convorbiri in 3G.

Vine si cu criptare hardware si backup criptat pentru iTunes.

Sistemul de operare este Mac OS X v10.4.11.

 - iPhone 3G S - S vine de la speed (viteza, eng.)

×
Subiecte în articol: IT iphone