x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Nokia N97 s-a lansat in Romania la pret de 2600 de lei

Nokia N97 s-a lansat in Romania la pret de 2600 de lei

de Alexandru Radescu    |    02 Iul 2009   •   00:00
Nokia N97 s-a lansat in Romania la pret de 2600 de lei

Nokia a lansat oficial in Romania, in aceasta seara, "computerul mobil" N97, un terminal cu ecran tactil de 3,5 inci glisant, tastatura qwerty şi ecran de start personalizabil.

Prezentat in premiera pe 2 decembrie 2008, N97 a devenit disponibil comercial in mai multe tari in luna iunie a acestui an iar din luna iulie poate fi achizitionat si in Romania la pret de 2600 de lei.

Finlandezii de la Nokia il considera un "computer mobil": retea HSDPA, sistem de operare Symbian v9.4, procesor ARM 434 MHz, capacitate de stocare de 32 GB (plus card microSD) si memorie RAM 128 MB.

Nokia N97 dispune de platforma GPS (Nokia Maps), are o camera foto de 5MP (lentile Carl Zeiss) si asigura si conectivitate Wi-Fi. Ecranul de start este personalizabil, poate fi optimizat cu o gamă largă de aplicaţii widget ce permit vizualizarea de conţinut în timp real. Aceste aplicaţii permit accesul la reţele sociale precum Facebook şi Hi5, servicii de ştiri precum Associated Press, Bloomberg şi Reuters, alături de informaţii despre "shopping" şi meteo.

N97 vine si cu un stylus care se prinde cu un snur de terminal, aidoma unui LG Viewty de exemplu.

×
Subiecte în articol: IT