x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Şapte companii sunt interesate de cele două licenţe de televiziune digitală

Şapte companii sunt interesate de cele două licenţe de televiziune digitală

12 Iul 2010   •   00:00

Caietele de sarcini pentru licitaţia de acordare a celor două licenţe (multiplexe) de televiziune digitală terestră DVB-T pe teritoriul României au fost cumpărate de şapte companii, a anunţat luni Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), potrivit Mediafax.

"În vederea participării la procedurile de selecţie organizate pentru acordarea primelor două multiplexe de televiziune digitală terestră DVB-T, următoarele companii au achiziţionat caietele de sarcini: RCS & RDS, Romtelecom, TDF S.A.S., Societatea Naţională de Radiocomunicaţii, Media Sat, Österreichische Rundfunksender GmbH & Co KG (ORS) şi General Satellite Sofia", se arată într-un comunicat al ANCOM.

General Satellite Sofia a cumpărat caietul de sarcini numai pentru acordarea primului multiplex de televiziune digitală terestră, iar celelalte şase companii au cumpărat ambele caiete de sarcini pentru acordarea celor două multiplexe de televiziune digitală terestră.

Termenul-limită de depunere a ofertelor este 31 august pentru ambele multiplexe, potrivit graficului de desfăşurare a procedurilor de selecţie, urmând ca stabilirea câştigătorilor să aibă loc la data de 28 septembrie pentru primul multiplex şi la data de 8 octombrie pentru cel de-al doilea.

"În situaţia în care analiza ofertelor presupune procesarea unui volum mare de informaţii, ANCOM poate prelungi termenele de stabilire a câştigătorului şi, respectiv, de depunere a contestaţiei", se mai arată în comunicatul autorităţii.
Procedurile de selecţie comparativă se vor desfăşura în trei etape. Prima va fi cea de calificare, în care comisia desemnată de ANCOM va verifica dacă ofertanţii îndeplinesc condiţiile minime stabilite prin caietele de sarcini.

×
Subiecte în articol: IT