x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Reportaje Ambiţiosul nonconformist

Ambiţiosul nonconformist

de Loreta Popa    |    26 Mar 2010   •   00:00
Ambiţiosul nonconformist
0-116978-untitled1.jpgPasiunea lui Sorin Chiriac pentru muzică a început încă din facultate. De curând, a reuşit să înregistreze o melodie care se pare că-i va aduce mare succes.

Sorin Chiriac, cunoscut pe scenă sub titulatura de CoRed, s-a născut la 23 februarie 1985, la Te­cuci, a cântat mai întâi în trupa Atraktion (2006). A terminat ştiinţe Politice la Universitatea Hyperion în 2008, după care a urmat un Master în Marketing şi Negocieri în Afaceri la Dimitrie Cantemir, iar în prezent îşi continuă studiile la Spiru Haret. A reuşit să aducă blo­­gul personal, www.codrosu.ro, printre cele mai po­pulare din România. După ce a prins curaj online, el a mai lansat bucurel.ro şi poftenebune.ro, de altfel a şi avut o colaborare bună cu Radio3net. Pasiunea sa este însă muzica. În anul II de facultate a început să cânte alături de Atraktion. De curând s-a lansat într-un nou proiect muzical - CoRed, de data aceasta vizând seg­mentul dance. Melodia "By my side", compusă de F. Charm şi Pol, l-a adus în atenţia radiourilor şi a pu­bli­cului.

Se mulţumeşte Sorin Chiriac cu puţin? "Nu ştiu dacă «puţin» mă caracterizează, având în vedere faptul că mereu îmi propun să ajung pe trepte din ce în ce mai înalte. Nu ştiu ce aş schimba în viaţa mea, însă am momente când m-aş schimba pe mine. Am senzaţia că mă implic în multe proiecte care mă storc de resurse şi nu mai am timp să mă bucur de banalităţile vieţii. Zâmbesc destul de rar, dar atunci când o fac, persoanele din jurul meu se îndrăgostesc de zâmbetul meu imediat. Glumesc cu partea a doua, ca să revin însă, bucuria reuşitei mă face să zâmbesc cel mai des, iar, din păcate, pe faţa mea mai răsare şi câte un zâmbet ironic la ce se întâmplă lângă noi. Nu ştiu dacă încă sunt clar definit, însă ştiu că sunt o persoană ambiţioasă, visătoare, iar uneori foarte dictator, caracteristic celor născuţi în semnul zodiacal Peşti. Da, cred cu tărie că sunt un noncoformist, a crede cu tărie este preluată de la un politician român. Mi-am dorit mereu să fiu stăpân pe situaţie, să controlez şi să mă impun. Am o fire de antreprenor şi mi-ar fi greu să lucrez pentru altcineva. Mă conformez doar acelor reguli, legi care de altfel sunt de urmat în rest nu. Până în acest moment, o problemă gravă sau nu ştiu dacă termenul de problemă este cel corect, însă cu siguranţă poate fi vorba despre pierderea fratelui meu mai mare într-un accident rutier.

Îmi doresc ca oamenii să mă descopere şi să nu afle totul despre mine citind un CV, şi asta pentru că sunt o fire care surprinde mereu cu ceva. În general, acest ceva este de cele mai multe ori plăcut. Gândesc cât se poate de pozitiv şi atunci nu ştiu dacă îmi propun, pot spune că voi face muzică şi antreprenoriat.

Cred în prietenie, da. Cred în ea, dar este dificil să o găseşti. Dacă la Loto, şansele de a câştiga sunt mi­nime, o prietenie este cu atât mai greu de găsit şi poate şi mai greu să o păstrezi. Cred în oameni atât cât cred ei în mine. Am fost supus unor dezamăgiri din partea unor oameni, aşa încât acum încerc să mă limitez doar la cât e nevoie pentru a întreţine o relaţie. Acasă este locul unde pot respira, acolo unde, în ciuda frigului (se mai întâmplă uneori, nu?), eu simt căldura. Acasă este locul unde mă retrag, unde fug de jungla de afară şi unde pentru câteva ceasuri uit de tot şi toate."

×
Subiecte în articol: portret