x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Meciurile de box între urangutani, atracţie turistică în Thailanda

Meciurile de box între urangutani, atracţie turistică în Thailanda

16 Apr 2010   •   00:00
Meciurile de box între urangutani, atracţie turistică în Thailanda

Parcul thailandez Safari World, din apropierea capitalei Bangkok, a devnit o populară atracţie pentru turişti, graţie meciurilor de box între urangutani organizate aici. Curioşii se adună în incinta parcului pentru a privi cum doi urangutani îşi petrec 30 de minute într-un ring, schimbând pumni în ceea ce încearcă să imite un meci de box.

Cele două primate sunt special antrenate să se lovească reciproc, spre amuzamentul publicului. Deşi organizatorii pretind că urangutanii au fost dresaţi să simuleze knock-out-ul, activiştii împotriva violenţei faţă de animale susţin că acesta este un caz clar de cruzime împotriva respectivelor fiinţe, scrie descopera.ro.

Aceste creaturi paşnice, pretend ei, nu se luptă pentru că le face vreo placere, ci pentru că au fost silite să facă acest lucru şi pentru că, probabil, ar fi bătute dacă nu s-ar supune.

Guvernul thailandez a interzis meciurile de box între urangutani în 2004 şi, de aceea, este încă neclar cum acest show bizar este în continuare permis aici.

×
Subiecte în articol: lumea