x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Metallica Regulament oficial concurs

Regulament oficial concurs

16 Iun 2010   •   00:00

22 IUNIE 2010 - 30 IUNIE 2010

I. ORGANIZATORII CONCURSULUI

1.1 Organizatorii prezentului concurs (denumit în continuare "Concursul") sunt:
- SC UNIVERSAL MUSIC ROMANIA SRL, cu sediul în Bucureşti, strada General Dona nr. 16, corp A, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/4374/2006, Cod Unic de Înregistrare "RO" 18484140, cont curent nr. RO17CITI0000000724725007, deschis la CITI BANK SUCURSALA VICTORIEI, reprezentată legal de Dna. Ioana Elisabeta FEŞNIC, având funcţia de Director General
Şi
- SC Editura Intact SRL, cu sediul în Piaţa Presei Libere nr 1, corp D, etaj 8, sector 1, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/17706/22.12.2003, Cod Unic de Înregistrare RO 16020713, cont curent IBAN RO64 BRDE 450S V024 8780 4500, deschis la BRD SMCC Bucuresti, reprezentată legal de Dl. Marius TUCA, având funcţia de Director General, (denumite în cele ce urmează "Organizatorii").

1.2 Concursul ce urmează a fi desfăşurat de către Organizatori nu reprezintă, în sensul legii, o loterie publicitară. Prin concursul organizat şi desfăşurat potrivit prezentului Regulament, Organizatorii nu urmăresc în niciun mod să stimuleze speranţa vreunui câştig prin tragere la sorţi şi nici nu vor desemna câştigători ori premii printr-o metoda tragerii la sorti.

II. PARTICIPANŢII

2.1 Pot participa la acest concurs toate persoanele fizice care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
- sunt cetateni români
- locuiesc pe teritoriul Romaniei
- au validat, în condiţiile stabilite în prezentul Regulament, codul unic inscripţionat în ambalajul CD-ului ce însoţeşte Ediţia de Colecţie a Jurnalului Naţional din data de 22 Iunie 2010, pe site-ul www.getmusic.ro/metallica.

2.2 Angajaţii şi colaboratorii Organizatorilor, soţii, rudele şi afinii acestora, până la gradul 4 inclusiv, nu au dreptul de participare la Concurs.

III. DURATA CONCURSULUI

3.1 Concursul se desfăşoară în perioada 22 iunie 2010 - 30 iunie 2010.
3.2 Data de 22 iunie 2010 reprezintă data de începere a concursului.
3.3 Data de 30 iunie 2010, ora 24:00, reprezintă data la care se încheie concursul.

IV. MECANISMUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

4.1 În vederea participării la prezentul concurs participanţii vor trebui să deţină un cod unic valabil, necesar în vederea înscrierii în cadrul prezentului concurs. Codul unic poate fi găsit numai în CD-urile ce sunt ataşate la ziarul Jurnalul Naţional - Ediţie de Colecţie din 22 iunie 2010. În fiecare CD ce însoţeşte Ediţia de Colecţie este inscripţionat un cod unic diferit care va fi tipărit separat pe un sticker şi va fi lipit în interiorul fiecărui CD. Fiecărui cod unic îi corespunde câte un premiu prestabilit.

4.2 Participantii care sunt în posesia unui cod unic valid vor trebui să intre pe pagina web www.getmusic.ro/metallica în vederea înregistrării. Pentru înregistrare, participantul va furniza următoarele date: numele şi prenumele participantului; o adresă pentru livrarea premiilor; o adresă de e-mail validă aparţinând participantului şi un număr de telefon pentru a putea fi contactat de către reprezentanţii Organizatorilor. După completarea tuturor acestor date, participantul va putea valida codul unic pe site-ul mai sus menţionat, pentru a afla care este premiul ce corespunde codului unic înscris.

4.3 Câştigătorii Concursului vor fi anuntaţi despre rezultatul concursului, în ceea ce îi priveşte, pe site-ul www.getmusic.ro/metallica, in momentul validarii codului unic si prin intermediul e-mail-ului la adresele indicate de participanţi în acest scop. Câştigători vor fi declaraţi doar participanţii care deţin coduri de participare valabile. După cum se arata in prezentul Regulament, premiile vor diferi in functie de numărul codului validat. O persoană poate fi participa la concurs de mai multe ori, cu condiţia ca aceasta să valideze coduri unice diferite la fiecare înscriere.

4.4 Premiile menţionate la art. 5.1 lit. a şi c nu vor putea fi acordate decât cu condiţia ca participanţii să valideze codurile unice câştigătoare cel mai târziu până la data de 24 iunie 2010 ora 24.00. Validarea unui cod unic după această dată, chiar dacă el corespunde numărului câştigător al unuia din premiile specificate la art. 5.1 lit. a şi c, nu va fi considerată valabilă, participantul fiind eliminat din concurs.

4.5 În ceea ce priveşte celelalte premii din Concurs (cu excepţia celor de la lit. a şi c), participanţii vor putea înscrie codurile unice pe care le deţin şi după data menţionată la art. 4.4 din Regulament, dar nu mai târziu de 30 iunie 2010 ora 24.00. Orice înscriere efectuată după această oră nu va fi luată în considerare de către Organizatori în vederea participării la Concurs.

4.4 Un cod unic de participare poate fi validat o singură dată.


Notă specială: În cazul în care unul sau mai multe premii din cele prevăzute de art. 5.1 lit. a şi c nu au fost acordate, indiferent de motiv (nevalidarea codurilor depuse după termenul limită prevăzut de art. 4.4, refuzul participantului de a primi premiul etc.), Organizatorii îşi rezervă dreptul de a acorda premiul/premiile respective către alţi participanţi la concurs. Premiul/premiile vor fi acordate participantului/participanţilor care şi-au validat primii în ordine cronologică codurile unice în Concurs şi care acceptă premiile respective.


V. PREMIILE CONCURSULUI

5.1 Premiile oferite de către Organizatori participanţilor care deţin coduri unice valide constă în:
a. 4 întâlniri (Meet&Greet) cu membrii trupei Metallica in data de 26 iunie 2010;
b. 4 discuri dublu platina, identice cu cele primite de trupa Metallica cu ocazia, discuri care vor fi personalizate prin inserarea numelui şi prenumelui câştigătorului;
c. 4 bilete de acces la ceremonia de decernare a dublului disc de platina către membrii trupei Metallica;
d. 100 de tricouri Metallica;
e. 50 DVD-uri cu concertul live Metallica
f. 30.000 de sonerii diverse piese Metallica si 30.000 de wallpapere cu logo-ul Metallica.


VI. PRECIZĂRI CU PRIVIRE LA DESFĂŞURAREA CONCURSULUI

6.1 La acest Concurs vor putea participa toate persoanele fizice care îndeplinesc condiţiile prevăzute în cadrul titlului II "Participanţii".

6.2 Pentru a fi eligibil în cadrul Concursului, fiecare participant trebuie să aibă şi să comunice Organizatorilor o adresă validă de e-mail. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin intermediul e-mail-ului, la aceste adrese comunicate, dupa finalizarea perioadei de desfăşurare a concursului.

VII. ATRIBUIREA PREMIULUI DISTRIBUIT ÎN CADRUL CONCURSULUI

7.1 Pentru a intra in posesia premiilor specificate în art. 5.1 lit. b, c, d şi e, câştigătorii din cadrul concursului domiciliaţi în Bucureşti şi declaraţi câştigători se vor prezenta la următoarea adresă: strada General Dona nr. 16, corp A, sector 1, Bucureşti, pentru a-si ridica premiul, de luni până vineri, între orele 09:30-18:00, până cel târziu la data de 20.07.2010. Câştigătorii concursului, care au domiciliul în Bucureşti şi nu îşi ridică premiul până la data de 20.07.2010 pierd calitatea de câştigător, premiul câştigat şi dreptul la orice revendicări a premiilor, bunurilor sau drepturilor oferite sau generate prin acest Concurs. Premiile si orice alte bunuri neridicate până la data de 20.07.2010, potrivit prevederilor prezentului paragraf rămân în proprietatea şi posesia deplină şi exclusivă a Organizatorilor, care vor putea dispune de ele la libera lor alegere, inclusiv realocându-le drept premii în cadrul acestui Concurs sau a altui eveniment.

7.2 Câştigătorul va trebui să aibă asupra sa un act de identitate valabil, în original, în vederea confruntării cu datele trimise prin e-mail, precum şi CD-ul cu stickerul pe care este înscris codul unic validat.

7.3 Câştigătorii concursului domiciliaţi în alte localităţi decât Bucureşti vor primi premiul (în cazul în care acesta este unul din cele menţionate la art. 7.1) la adresa indicată de câştigători pentru livrarea premiului. Premiul va fi expediat de către Organizatori până maxim la data de 01.08.2010. În cazul în care adresa furnizată de catre câştigător este completată greşit sau incorect atunci Organizatorii nu îşi vor asuma obligaţia de a întreprinde verificări pentru identificarea adresei corecte unde va putea fi expediat premiul. Organizatorii nu vor avea nicio obligatie de a expedia din nou un premiu expediat către un câştigător şi returnat Organizatorilor din motive ce nu îi sunt imputabile. Dispoziţiile cap. VII alin. 1 devin aplicabile.

7.4 În niciun caz, în nicio împrejurare, Organizatorii nu vor expedia şi nici nu au vreo obligaţie de a expedia vreunul dintre premii în afara teritoriului României, întelegându-se că orice indicare de către vreun participant, înainte sau după câştigarea premiului, a unei adrese de livrare situată oriunde în afara teritoriului indicat va fi considerată nulă şi fără de efect.

7.5 Premiile menţionate la art. 5.1 lit. f, vor fi livrate participanţilor câştigători pe adresele de e-mail indicate de aceştia la înscriere. Organizatorii nu îşi asumă niciun fel de răspundere pentru netrimiterea premiilor ca urmare erorilor, lipsurilor sau neconcordanţelor existente în completarea de către participanţi a datelor cu privire la o adresă de e-mail validă pentru livrarea premiilor.

7.6 În ceea ce priveşte premiile menţionate la art. 5.1 lit. a, condiţiile desemnării acestor premii vor fi comunicate telefonic sau prin e-mail participanţilor câştigători de către reprezentanţii Organizatorilor, în momentul în care aceştia sunt validaţi ca şi câştigători.

7.7 Orice neconcordanţă apărută între datele din actul de identitate şi datele trimise de câştigător prin e-mail atrage automat descalificarea participantului respectiv.


VIII. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

În caz de câştig, participanţii nu pot opta pentru preschimbarea premiului în bani sau în alte produse ori servicii.

IX. GARANŢII

Garanţia produselor oferite drept premii va fi acordată de către producătorul, respectiv distribuitorul acestor produse, conform reglementărilor în vigoare şi conform condiţiilor de garanţie acordate de producator sau distribuitor în mod obişnuit. În privinţa garanţiei ori a conformităţii premiilor cu orice standarde de calitate sau de conformitate, Organizatorii nu îşi asumă nici un fel de răspunderi ori obligaţii, orice cereri sau plângeri în legătură cu acestea urmând a fi adresate exclusiv producatorului sau distribuitorului.

X. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

10.1 În conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protecţia datelor personale, Organizatorii îşi asuma obligaţia de a nu face disponibile în nici un fel datele personale ale participanţilor fără acceptul acestora, dat in condiţiile legii. Datele personale ale participanţilor şi ale câştigătorilor vor putea fi folosite de catre Organizatori numai în măsura în care aceste persoane şi-au exprimat în mod expres acordul lor în acest sens, în conformitate cu prevederile acestui Regulament.

10.2 Este obligaţia Organizatorilor de a colecta în baza de date, toate datele personale ale participanţilor exact asa cum acestea sunt transmise de către aceştia prin intermediul paginii de web a Organizatorilor. Organizatorii nu pot fi făcuţi răspunzători în nici un fel de introducerea greşită a datelor de către participanţii la Concurs.

10.3 Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este UNIVERSAL MUSIC ROMANIA, strada General Dona nr. 16, corp A, sector 1, Bucureşti, cu specificatia "REGULAMENT METALLICA - DATE PERSONALE".

XI. RĂSPUNDEREA ORGANIZATORILOR

11.1 Organizatorii nu îşi asumă niciun fel de răspundere pentru eventuala calitate necorespunzătoare a premiilor, aceasta rămânând exclusiv în sarcina producătorului sau distribuitorului acestora.

11.2 Organizatorii nu îşi asumă niciun fel de răspundere pentru orice lipsuri, erori sau neconcordanţe rezultate din completarea datelor personale de către participanţii la prezentul Concurs.

XII. TAXE

Organizatorii nu îşi asumă obligatia plăţii niciunei taxe şi a nici unui impozit, cu excepţia acelor taxe şi impozite stabilite în mod obligatoriu de lege în sarcina lor.

XIII. REGULAMENTUL OFICIAL

13.1 Acest REGULAMENT prezinta condiţiile pe care participanţii la concurs trebuie să le îndeplinească pentru a fi consideraţi eligibili. Înscrierea în acest concurs înseamnă pentru participanţi aderarea necondiţionată şi irevocabilă la termenii acesteia.

13.2 Prezentul REGULAMENT este disponibil în mod gratuit pe paginile de web www.getmusic.ro/metallica si www.jurnalul.ro, precum şi la sediile Organizatorilor.

×