x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Copos: "Nu mai pot, la Rapid s-a depăşit bugetul cu 2 milioane de euro!"

Copos: "Nu mai pot, la Rapid s-a depăşit bugetul cu 2 milioane de euro!"

29 Oct 2010   •   00:00
Copos: "Nu mai pot, la Rapid s-a depăşit bugetul cu 2 milioane de euro!"
Sursa foto: /Intact Images

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat joi seara, într-o emisiune tv, că a luat un nou credit pentru a rezolva problemele financiare cu care se confruntă clubul din Giuleşti, dar că este pentru ultima dată când face asta, menţionând că bugetul echipei a fost depăşit cu 2 milioane de euro.

"Avem un parcurs foarte bun, Dinu Gheorghe şi-a făcut o echipă bună, este adevărat foarte scumpă. Când plăteşti net salarii de 300.000 de euro... Banii nu vin din cer, banii se fac. Eu nu mai pot, numai din luna iunie am dat 5 milioane de euro. De unde Dumnezeu? Ei au depăşit bugetul cu 2 milioane de euro, banii trebuie gestionaţi cât mai bine, eu nu mai pot, este maxim ce am făcut eu pentru ei şi pentru suporteri. Este ultima dată când banca mă mai împrumută pentru Rapid. Dacă îi gestionăm inteligent, banii trebuie să ne ajungă până în decembrie", a spus Copos la Sport.ro.

La rândul său, Dinu Gheorghe a declarat, la Sport.ro, că săptămâna aceasta se vor plăti salariile pe luna august, urmând ca ulterior să se achite şi cele restante pe luna septembrie.

×
Subiecte în articol: liga 1