x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir, despre jignirile dintre Iancu şi Piţurcă: "Nimeni nu a făcut memoriu, Comisia de Disciplină nu e obligată să se autosesizeze"

Dragomir, despre jignirile dintre Iancu şi Piţurcă: "Nimeni nu a făcut memoriu, Comisia de Disciplină nu e obligată să se autosesizeze"

10 Noi 2010   •   00:00
Dragomir, despre jignirile dintre Iancu şi Piţurcă: "Nimeni nu a făcut memoriu, Comisia de Disciplină nu e obligată să se autosesizeze"
Sursa foto: /Intact Images

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat în această după-amiază, pentru agenţia Mediafax, că deși jignirile pe care şi le-au adresat Victor Piţurcă şi Marian Iancu într-o emisiune TV intră sub incidenţa comisiilor disciplinare, cei doi ar putea scăpa fără nici o pedeapsă deoarece nici una dintre părți nu a făcut memoriu la LPF.

"Eu nu sunt nici procuror şi nici anchetator. Jignirile lor intră sub incidenţa comisiilor disciplinare ale LPF. Nu sunt profesorul sau educatorul lor. Deocamdată nu a făcut nimeni memoriu la Ligă, iar Comisia de Disciplină nu e obligatoriu să se autosesizeze. O să vedem ce o să fie", a spus Dragomir.

"Nu pot să spun eu ce sancţiuni merită. Articol în regulament există pentru jigniri, iar cea mai dură sancţiune este «persona non grata». Dar e greu să se ajungă să fie declarat cineva «persona non grata» în fotbalul românesc. Aceste emisiuni fac un foarte mare rău fotbalului românesc. Dar asta este, şi eu mă duc la emisiuni, ce să facem? Oricum, cred că Piţurcă şi Iancu au căzut fiecare în capcana celuilalt", a mai spus șeful LPF.

×
Subiecte în articol: liga 1