x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Înţepaţi de Dinu "Vamă"

Înţepaţi de Dinu "Vamă"

de Dragos Stoica    |    03 Oct 2010   •   00:00
Înţepaţi de Dinu "Vamă"
Sursa foto: /Intact Images

Conducerea Rapidului a digerat greu înfrângerea suferită sâmbătă seară la Timişoara, 1-2 pe terenul lui "Poli". Imediat după meci, preşedintele executiv Dinu Gheorghe i-a criticat pe jucători, trimiţând voalat şi câteva săgeţi spre antrenorul Marius Şumudică.

"Sunt foarte dezamăgit. Pentru mine e inexplicabil ce s-a întâmplat după ce am deschis scorul. Dacă am fi jucat cum am făcut-o la început, meciul nu se mai termina astfel, ci probabil am fi câştigat. Nu meritam însă nimic după cum ne-am prezentat. Nu cred că Şumudică e de vină că jucătorii au jucat 26 de minute foarte bine, iar după aceea nu s-au mai văzut. Suntem cu toţii de vină şi nu ne aflăm deloc în grafic. Dacă jucăm aşa în continuare, probabil o să fim din nou o echipă care va temina pe locul 7-8 şi iar nu o să prindem Europa League", a declarat oficialul. Şumudică a afirmat că victoria gazdelor a fost meritată, dar jucătorii săi au înlesnit succesul bănăţenilor: "În mare parte am controlat jocul, însă, dacă ratezi, fotbalul te pedepseşte. Poate altădată fotbalul o să fie nedrept cu alţii. Nu contest victoria Timişoarei, este o victorie pe care le-am facilitat-o din multe puncte de vedere".

De cealaltă parte, Cosmin Contra s-a bucurat de acest succes mai mult decât la cele două etape anterioare disputate ca antrenor-jucător: "Este primul meu derby ca antrenor. Sper să mai urmeze multe altele. Este o victorie muncită, venită după un început mai prost. Rapid ne-a dominat în primele 25 de minute, dar am egalat cu noroc destul de repede. În repriza a doua am avut mai multă posesie, mai multe ocazii şi îmi felicit toţi jucătorii".


×
Subiecte în articol: liga 1