x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ilie, zbirul din Ghencea

Ilie, zbirul din Ghencea

de Mihai Igirosanu    |    08 Sep 2010   •   00:00
Ilie, zbirul din Ghencea

Ilie Dumitrescu a dezvăluit în conferinţa de presă susţinută ieri că nu a cedat rugăminţilor jucătorilor de a nu-i mai ţine în cantonament atât de mult şi a anunţat că va fi extrem de dur în pedepsirea eventualelor cazuri de indisciplină semnalate în lot.



"Un grup de patru jucători reprezentativi a venit la mine. Mi-au spus că ar vrea să reducă numărul de zile de cantonament. I-am privit, am zâmbit şi le-am spus că nici mie nu îmi place cantonamentul, dar antrenorul are responsabilitatea rezultatelor. Le-am spus că dacă vor să stea mai mult cu familia e foarte bine, dar dacă sunt prinşi pe stradă după ora 22:00, amenda va fi de 10.000 de euro", a declarat antrenorul trupei din Ghencea. Fostul internaţional a abordat şi subiectul legat de situaţia jucătorilor accidentaţi şi a noilor achiziţii: "Cu Tănase avem semne bune, dar luni îi vom face o rezonanţă magnetică şi vom şti exact evoluţia lui. Janos Szekely face antrenament normal, dar îl protejez cât pot. Nu îl bag la exerciţii de contact cu adversarul şi nu intră curând, nu va gândiţi la asta. Iulian Apostol şi Ricardo nu sunt încă la nivelul fizic dorit. Lucrăm foarte mult la acest aspect. Am văzut coeziune, imediat s-au adaptat şi sunt băieţi deosebiţi". Apoi s-a referit şi la negocierile pentru aducerea lui Marinescu: "Cu el sunt discuţii şi sperăm într-un deznodământ favorabil. Nu mă amestec eu în problemele financiare, dar sper să se rezolve". Despre meciul de la Urziceni, Ilie Dumitrescu a spus: "Meciul cu Urziceniul nu va fi uşor. Îl vom trata cu toată seriozitatea şi mergem să câştigăm. Noi am împrumutat jucători la Urziceni şi este normal să îşi apere şansele acolo, pentru că sunt profesionişti. Este important ca nici un jucător cedat acolo să nu joace cu noi, a spus foarte bine domnul Becali".


Au scăpat de Kuyt
Steaua nu-l va avea ca adversar în primul meci din Grupa K a Europa League, cel cu FC Liverpool, din deplasare, de la 16 septembrie, pe mijlocaşul olandez Dirk Kuyt. Acesta va fi indisponibil patru săptămâni, după ce s-a accidentat la umăr luni, la un antrenament al naţionalei Olandei înainte de meciul cu Finlanda, din preliminariile CE 2012. Imediat după accidentare, jucătorul în vârstă de 30 de ani a părăsit cantonamentul "portocalei mecanice" de la Rotterdam, revenind la Liverpool pentru un set de teste medicale. Din Grupa K a Europa League mai fac parte, în afară de Steaua şi de Liverpool, echipele SSC Napoli (Italia) şi FC Utrecht (Olanda), la aceasta din urmă evoluând fostul stelist Mihăiţă Neşu.

×
Subiecte în articol: liga 1