x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lăcătuş este mulţumit de victoria cu Pandurii, nu şi de jocul echipei sale

Lăcătuş este mulţumit de victoria cu Pandurii, nu şi de jocul echipei sale

26 Oct 2010   •   00:00
Lăcătuş este mulţumit de victoria cu Pandurii, nu şi de jocul echipei sale
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat, luni seară, după victoria obţinută în faţa celor de la Pandurii Tg. Jiu că este mulţumit de cele trei puncte obţinute, deşi jocul echipei sale a avut de suferit în prima repriză.

"Sunt mulţumit de aceste trei puncte, deşi jocul a suferit în prima repriză, dar important este că am revenit în partea a doua, când jucătorii au fost mai agresivi şi nu au dat posibiltatea adversarilor să aibă posesie în jumătatea noastră. Este bine pentru moralul echipei, pentru linişte pentru a ne pregăti pentru următoarele partide. Toată lumea se aşteapă ca Steaua să defileze cu echipe modeste, dar nu este aşa simplu, pentru că întâmpini greutăţi pe parcursul meciului. Sunt mulţumit mai ales de jocul din repriza a doua. Voi încerca să dau posibilitatea şi jucătorilor care au evoluat mai puţin să demonstreze că merită să fie titulari. Nu pot face multe astfel de schimbări pe parcursul campionatului, dar voi încerca", a declarat Lăcătuş.

"Fiara" a subliniat că miercuri va decide cine va face parte în lotul pentru meciul din optimile Cupei României cu Sportul Studenţesc şi cine va intra pe teren: "Nu este uşor să joci într-un interval de doar 48 de ore, dar sper ca jucătorii care vor intra pe teren să demonstreze că merită să fie titulari".

Steaua a învins, luni seară, pe teren propriu cu scorul de 2-0 formaţia Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci din etapa a 12-a a Ligii I, ambele goluri fiind marcate de Bogdan Stancu, care astfel a devenit cel mai bun marcator al campionatului românesc.

×
Subiecte în articol: liga 1