x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Nae Manea: "O victorie cu Steaua ar fi de aur!"

Nae Manea: "O victorie cu Steaua ar fi de aur!"

29 Oct 2010   •   00:00
Nae Manea: "O victorie cu Steaua ar fi de aur!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că o victorie în meciul cu Steaua din etapa a 13-a ar fi foarte importantă în tentativa grupării ardelene de a se salva de la retrogradare.

"Trebuie să fim conştienţi că va fi dificil, Steaua luptă pentru campionat, are un lot bun, dublat pe posturi. Pentru noi contează foarte mult să facem un joc bun şi, de ce nu, să câştigăm. Trebuie să jucăm cu entuziasm, cu dorinţă mare de victorie. Să ne dorim mai mult ca ei, să alergăm mai mult ca ei, atunci cred că putem realiza un rezultat bun. Trebuie să fim pregătiţi să dăm o replică pe măsură. O victorie cu Steaua ar fi aur, pentru moralul şi încrederea jucătorilor", a spus Manea.

"A zis Gigi Becali că ne face tocăniţă? Poate vrea vreo specialitate de tocăniţă. Vedem ce fel de tocană va ieşi până la urmă. El e învăţat de la oi, de la miei, aici avem alte specialităţi. Le-am spus jucătorilor mei că nu au de ce să se teamă, şi cei de la Steaua au tot două picioare, nu şapte, au tot un cap. Încercăm să ţinem piept unei echipe bune", a mai spus tehnicianul Gloriei.

×
Subiecte în articol: liga 1