x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Piţurcă schimbă lotul Craiovei

Piţurcă schimbă lotul Craiovei

de Mario Morcov    |    27 Oct 2010   •   00:00
Piţurcă schimbă lotul Craiovei

Oltenii vor trece prin modificări sensibile de efectiv în pauza de iarnă. Înfrângerea de pe teren propriu cu FC Vaslui a lăsat urme pentru Victor Piţurcă, care consideră că în lotul Universităţii se găsesc destui jucători blazaţi, care nu mai pot fi motivaţi suficient.

"În acest moment, absolut toţi jucătorii Craiovei sunt transferabili. Au ani buni de când sunt aici", a spus ieri managerul general al craiovenilor în cadrul unei conferinţe de presă. În ultimii doi-trei ani, filosofia clubului din Bănie a fost axată pe păstrarea fotbaliştilor proprii şi mai puţin pe aducerea unora noi. Printre cei vizaţi se numără Mihai Dina, Spase Dilevski, Andrei Prepeliţă, Mădălin Ciucă, David Lopes şi Ovidiu Stoianof. Piţurcă a spus că în acest moment primează alcătuirea unei echipe pentru sezonul următor: "Suntem într-un moment în care căutăm să formăm un grup puternic, pentru ca la anul să atacăm campionatul. În mare am fost mulţumit de echipă cu Vaslui, am avut zeci de ocazii, dar se întâmplă câteodată astfel, să nu vrea mingea să intre în poartă".


Îl apără pe Mutu
Deşi de-a lungul timpului nu s-a înţeles extraordinar cu Adrian Mutu, Victor Piţurcă n-a ezitat ieri să-i ia apărarea atacantului Fiorentinei după ce acesta a bătut un chelner în noaptea de vineri spre sâmbătă: "Mare brânză, i-a dat o palmă şi s-a făcut atâta tam-tam, mai mult în presa noastră decât în Italia. Unii ospătari chiar mai merită, pentru că încalcă prea mult nota. Nu cred că Mutu va fi afectat după acest incident, repet, creat şi cu ajutorul presei din România. Îi va fi foarte greu să revină la forma care l-a consacrat, deoarece vine după o pauză foarte mare, dar eu zic că în câteva meciuri, dacă va evolua constant, se va pune pe picioare".

×
Subiecte în articol: liga 1