x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Război total la Vaslui

Război total la Vaslui

de Marius Mihalcea    |    06 Sep 2010   •   00:00
Război total la Vaslui
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/Intact Images

De mai bine de o săptămână se chinuieşte finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, să-l facă pe tehnicianul Juan Ramon Lopez Caro să-şi dea demisia, pentru a nu-i mai plăti clauza de reziliere în valoare de un milion de euro, dar degeaba! În ciuda tuturor şicanelor la care a fost supus, "galacticul" se încăpăţânează să rămână în Moldova.

Iar ieri a condus din nou un antrenament al "galben-verzilor", după ce de şedinţele de pregătire de sâmbătă şi de duminică s-a ocupat Daniel Pancu, ajutat de Silviu Bălace şi de Wesley. "Lopez Caro va continua să-şi îndeplinească obligaţiile faţă de FC Vaslui şi nu intenţionează să cedeze presiunilor şi stresului create de declaraţiile oficialilor clubului şi de articolele apărute în presă", se arată într-un comunicat de presă emis de avocaţii antrenorului spaniol. De partea cealaltă, tot ieri, Consiliul de Administraţie al lui FC Vaslui nu i-a acceptat lui Lopez Caro programul de pregătire pentru săptămâna în curs.


Contraatac
"Având în vedere evenimentele neplăcute ce au avut loc în acest week-end, ne vedem obligaţi să evidenţiem următoarele aspecte: antrenamentele echipei FC Vaslui din 4 şi 5 septembrie au fost efectuate contrar planului de pregătire aprobat marţi, 31 august, împrejurare ce constituie o încălcare gravă a contractului încheiat de Lopez Caro şi FC Vaslui. Şi tot o încălcare gravă a contractului este faptul că domnul Porumboiu a divulgat unele clauze din cadrul acestui document, care erau confidenţiale", susţin avocaţii lui Caro.

×
Subiecte în articol: liga 1