x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Au spart gheaţa

Au spart gheaţa

06 Aug 2010   •   00:00

De trei meciuri a avut nevoie debutanta Victoria Brăneşti pentru a-şi trece în cont primele puncte în Liga I. Iar victima nou-promovatei a fost Universitatea Craiova, deşi oltenii au început frumos, cu o "foarfecă" a lui Costea puţin pe lângă poartă. A trecut apoi mai bine de o oră de joc până la următoarea ocazie periculoasă a elevilor lui Aurel Ţicleanu, la şutul lui Firţulescu blocat de Cernea.

Între timp, Simion deschisese scorul pentru Victoria, care a continuat apoi să controleze jocul şi la 1-0. Abia în prelungiri au reuşit oltenii să-şi înghesuie adversarii în propriul careu, dar din această dominare s-a născut decât lovitura de cap a lui Stoianof, care a trecut pe lângă poartă. 1-0 şi Universitatea râmâne după trei etape cu un singur punct, obţinut în faţa campioanei CFR.

"Sunt fericit. Mă bucur că jucătorii au avut puterea să revină după înfrângerea de la Cluj. Avem moral bun şi sper că de acum înainte vom obţine rezultate pozitive", a spus după meci antrenorul Brăneştiului, Ilie Stan.

"Băieţii nu şi-au revenit după eşecul cu Steaua, iar în plus, adversarul ne-a surprins cu aşezarea din teren. Am avut ocazia meciului în repriza a doua, la şutul lui Firţulescu, dar nu am marcat şi ne-a costat. Am primit al treilea gol din corner de la începutul campionatului. Nu ştiu ce se întâmplă, trebuie să muncim mai bine. Victoriile vor veni dacă vom avea altă atitudine. Sunt sigur că etapa viitoare, ajutaţi de publicul de pe Ion Oblemenco, vom reuşi prima victorie", a declarat şi tehnicanul oltenilor, Aurel Ţicleanu.


Victoria Brăneşti - "U" Craiova
1-0
A marcat: Simion 67

Brăneşti: Cernea - Maghici, Bar, Marincău, Nicola - Popa, C. Coman (61 Prodan), Olariu, Nicoară - Simion (89 Novac), Oprea (82 Al. Iacob). Antrenor: Ilie Stan
U Craiova: Lung - Dănănae, Găman, Iliev, Ciucă - Bărboianu, Dilevski (75 Stoianof) - Prepeliţă, Gângioveanu (63 Firţulescu), M. Costea - Dina (46  Al. Piţurcă). Antrenor: Aurel Ţicleanu
Arbitru: Ovidiu Haţegan

×
Subiecte în articol: liga i