x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Au uitat cum se dă gol

Au uitat cum se dă gol

14 Aug 2010   •   00:00

Fără salarii plătite, fără manager şi fără destui jucători pentru a completa foaia tehnică a partidei, Unirea Urziceni rămâne şi fără gol marcat în acest campionat, vicecampioana ajungând la a doua înfrângere consecutivă în Liga I. De data aceasta, ialomiţenii au pierdut pe teren propriu în faţa nou-promovatei Universitatea Cluj, deşi au jucat în superioritate numerică mai bine de o jumătate de oră.

Clujenii puteau da lovitura încă din minutul 2, când Mehmedovici a fost aproape de autogol după o centrare periculoasă expediată de Lemnaru. Acelaşi Lemnaru nu a mai greşit însă după doar un minut, înscriind cu o boltă frumoasă peste Arlauskis, după o pasă excelentă primită de la Boştină. Gazdele au avut prima ocazie abia în minutul 40, dar şutul lui Dale de la marginea careului a şters bara porţii lui Matache.

Unirea părea că va începe în forţă partea secundă, când şutul lui Brandan de la 20 de metri a trecut puţin pe lângă bară. Aceasta a fost însă şi cea mai mare ocazie a ialomiţenilor până la final, deşi oaspeţii au jucat cu un om în minus din minutul 59, când Balde a primit al doilea cartonaş galben.


Unirea Urziceni - U Cluj 0-1
A marcat:
Lemnaru 3

Urziceni:
Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, Mehmedovici, P. Marin - L. Marinescu, Pădureţu (76 D. Todoran), Brandan, Frunză - Neaga (56 Onofraş), Dale (56 Rusescu). Antrenor: Ronny Levy
U Cluj: Matache - Unguruşanu, D. Munteanu, Cvirik, Mendy (76 Buhuş) - Delgado, V. Gheorghe, Balde, Boştină - Lemnaru, Cl. Niculescu (61 Reinaldo). Antrenor: Marian Pană
Arbitru:
Alexandru Tudor

×
Subiecte în articol: liga i