x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Frumoasele României şi Republicii Moldova concurează în China

Frumoasele României şi Republicii Moldova concurează în China

09 Sep 2010   •   00:00

Două dintre cele mai frumoase femei din România şi Republica Moldova vor concura în Hong Kong în perioada 1 - 23 noiembrie pentru titlul de "Miss Model of the World 2010", arată intmodel.com, citat de Agerpres.



În urma unui casting realizat de agenţia de modelling şi PR, 4IMAGE, deţinătoare a licenţei pe România şi Republica Moldova a concursului "Miss Model of the World", au fost alese două reprezentante ale României şi Republicii Moldova, care vor participa la concursul internaţional de frumuseţe din China.

Reprezentanta României, Delia Ioana Batinas, are 25 de ani, 1.80 înălţime, dimensiuni 84-62-92, s-a născut la Cluj, a terminat Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din Cluj şi are un palmares impresionant în modelling. Delia şi-a început cariera la 17 ani şi a lucrat pentru mari designeri vestimentari atât în România, cât şi în Milano şi Singapore. Ea a prezentat colecţii vestimentare semnate de nume precum Valentino, Calvin Klein, Loewe, Chanel, Louis Vuitton, Armani, Diesel, iar în România a prezentat pentru Cătălin Botezatu, Agnes Toma, Fala, Jolidon. De asemenea, a fost imaginea Farmec, Inedit, Flo & Jo şi Benvenutti.

Reprezentanta Republicii Moldova, Ana Belous, are 19 ani, 1.77 înălţime, dimensiuni 83-63-90. Ea este din Chişinău, în prezent fiind studentă în anul II la Facultatea de Business şi Administrare, Academia de Studii Economice din Chişinău. Ana este la momentul afirmării ei în cariera de model - este prima ei experienţă în altă ţară şi speră ca această oportunitate să-i deschidă drumurile în modelling pe plan internaţional.

"Miss Model of the World" este al patrulea concurs de frumuseţe din lume, în ordinea importanţei, ajungând la a 22-a ediţie. Prima ediţie a avut loc în 1988. Înfiinţat în Turcia, de şase ani se desfăşoară în China, în localitatea Shenzhen, la o oră distanţa de Hong Kong. Până în prezent, la acest concurs au participat peste 10.000 de modele din 70 de ţări ale lumii şi se bucură de o notorietate puternică în rândul poporului chinez, având de asemenea şi renume pe plan mondial.

Anul trecut, România a fost reprezentantă de Alexandra Delia Petria, în vârsta de 22 de ani, din Sibiu, model al agenţiei 4IMAGE, aceasta clasându-se în Top 30 modele ale lumii.

Candidata ideală "Miss Model of the World" trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă vârsta peste 18 ani şi să nu depăşească 26 de ani, să aibă peste 1.74 înălţime, frumuseţe debordantă, un corp bine proporţionat, caracter, atitudine, spirit altruist, fire sociabilă şi carismatică.

×
Subiecte în articol: lumea