x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gol-puşcă în faţa lui Obama=un milion de dolari

Gol-puşcă în faţa lui Obama=un milion de dolari

17 Aug 2010   •   00:00

Un miliardar britanic a făcut un anunţ care poate fi calificat cel puţin ciudat. El a declarat că va oferi un milion de dolari primei persoane care îşi va expune nuditatea în câmpul vizual al lui Barack Obama.

Alki David, în varsta de 42 de ani, cu o avere estimată la 1,4 miliarde euro, a făcut anunţul în cadrul unei campanii de promovare a unui site - the Battlecam site, care oferă oamenilor premii consistente pentru acte nonconformiste, pe care le filmează şi le încarcă pe internet.

Iniţial, gestul celui care reuşea să apară gol în faţa preşedintelui american era recompensat doar cu 100.000 de dolari, sumă considerată insuficientă pentru o provocare atât de mare.

Operaţiunea va fi încheiată cu succes doar dacă, după ce persoana care a "adormit" garda de corp a uneia dintre cele mai păzite personalităţi la nivel mondial, se va făţâi prin faţa lui Obama, aşa cum l-a făcut mama lui, plus numele site-ului, scris frumos pe abdomen, în cazul sportiv, burtă, pentru cei mai delăsători.

Alki consideră că gestul său nu se constituie într-o ofensă adusă autorităţii: "Nu exista nicio ameninţare, nu este ca şi cum le-aş cere să arunce un ou în Obama, sau să facă ceva ce ar putea fi interpretat ca violenţă asupra acestuia". El a mai comunicat că, până în acest moment, s-au declarat interesate de subiect aproximativ 160 de persoane.

×
Subiecte în articol: lumea