x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan trebuie să renunţe la carne din lipsa banilor

Lindsay Lohan trebuie să renunţe la carne din lipsa banilor

29 Oct 2010   •   00:00
Lindsay Lohan trebuie să renunţe la carne din lipsa banilor

Organizaţia pentru protecţia animalelor "People for the Ethical Treatment of Animals" (PETA) s-a oferit să-i achite cauţiunea actriţei Lindsay Lohan, cu condiţia ca aceasta să devină vegetariană pentru cel puţin un an, relatează E!Online.



Pentru că actriţa se află într-o situaţie economică precară, PETA a hotărât că poate plăti 20.000 de dolari din suma de 50.000 pe care Lohan o are de achitat, în urma ordinului judecătoresc de a se interna într-o clinică de dezintoxicare pentru consumatorii de cocaină.

Dacă accepta, Lindsay va primi banii eşalonat. Pentru primii 10.000 de dolari,vedeta va trebui să se abţină de la produse de fast-food aşa cum sunt hamburgerii şi băuturile de tip milkshake, pe toată perioada tratamentului pe care îl va urma la dezintoxicare. Dacă actriţa îi vrea şi pe următorii, ea va fi nevoită să renunţe pentru cel puţin un an la alte produse "nocive": carnea şi brânza. "După cum se ştie, o parte importantă a reabilitării este să faci acte de caritate catre ceilalţi. O modalitate este să fii binevoitor cu animalele, Pămntul şi propriul tău corp. Nu vei regreta această decizie", i-a transmis directoarea PETA, Michelle Cho, vedetei.

Dacă nu acceptă, Lohan poate lua în considerare alternativa oferită de un site pentru adulţi care a anunţat că îi va plăti întreaga sumă de 50.000 de dolari, în schimbul unei colaborări pe postul de consultant de marketing. În plus, actriţei i se oferă acces la întreaga colecţie a companiei.

În urmă cu o săptămână, Lindsay Lohan a fost obligată, prin ordin judecătoresc, să se interneze timp de trei luni  la clinica de dezintoxicare Betty Ford, din cauza dependenţei de cocaină, după ce procurorii au cerut o sentinţă mai severă care însuma 180 de zile de închisoare.

×