x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cheryl Cole are malarie!

Cheryl Cole are malarie!

06 Iul 2010   •   00:00
Cheryl Cole are malarie!

Starul pop Cheryl Cole, fosta soţie a fotbalistului Ashley Cole, a leşinat din cauza epuizării, sâmbătă, în timp ce se afla în studiou pentru o şedinţă foto. Conform cotidianului The Guardian vedeta este bolnavă de malarie, boală pe care a contactat-o în timpul unei vacanţe petrecută în urmă cu trei săptămâni în Tanzania.



Solista a fost diagnosticată iniţial ca suferind de oboseală cronică, după episodul pierderii cunoştinţei. Ea a fost internată într-un spital din Surrey iar starea sa s-a înrăutăţit considerabil în ziua următoare.

"Cheryl nu se simte bine de aproape o săptămână (după ce a revenit din vacanţă, la 22 iunie). Se simţea foarte obosită. Se pare că aceste stări corespundeau perioadei de evoluţie a malariei. Până duminică seară starea lui Cheryl s-a înrăutăţit considerabil. Tremura din tot corpul şi transpira abundent", a declarat un prieten al vedetei, citat de publicaţia The Guardian.

"În urma sfaturilor medicilor, Cheryl Cole îşi anulează toate activităţile timp de o săptămână", a precizat şi purtătorul de cuvânt al vedetei, potrivit Agerpres.

Solista în vârstă de 27 de ani s-a dedicat în totalitate carierei, lucrând până la 18 ore pe zi, după despărţirea publică de jucătorul de fotbal Ashley Cole în urma unui scandal de infidelitate. Ea a plecat în Tanzania în urmă cu trei săptămâni pentru o scurtă vacanţă. Medicii sunt de părere că vedeta a contactat acolo virusul malariei, după ce a fost înţepată de un ţânţar.

×
Subiecte în articol: magazin