x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monica Anghel a născut un băieţel

Monica Anghel a născut un băieţel

10 Sep 2010   •   00:00
Monica Anghel a născut un băieţel

Cântăreaţa Monica Anghel a născut, în această dimineaţă, un băieţel sănătos de 3,300 kilograme. A primit nota 10 de la medici şi va primi numele de Aviv Alexandru Anghel.



"Sunt în al nouălea cer. Sunt cel mai fericit tătic din lume. Monica este bine, băieţelul este bine, a avut 3,300 kg şi 51 de cm şi a primit nota 10 din partea medicilor. E sănătos tun", a spus tatăl copilului la Europa FM.

Actriţă şi cântăreaţă, Monica Anghel este cunoscută pentru piesele 'Spune-mi' sau 'Dau viaţa mea pentru o iubire', are 39 de ani şi formează un cuplu cu un ofiţer din cadrul Serviciului de Pază şi Protecţie. Aviv Alexandru este primul copil al cântăreţei.

"Sunt fericită şi mi-e bine. Suntem împreună de aproape un an şi îmi place cum decurge relaţia noastră. Nu mă feresc să spun cine este iubitul meu, doar că nu am voie să o fac, pentru ca el lucreaza în serviciile secrete şi nu pot să-i divulg numele", afirma, înainte să rămână însărcinata, vedeta.

Artista a debutat la 14 ani, când a câştigat cu piesele 'Eşti învingătorul', de Marcel Dragomir şi 'O rază pentru dragostea mea', de Laurenţiu Profeta premiul I la Festivalul de muzică uşoară 'Bucureşti-86'.

Monica Anghel prezintă, împreună cu Bogdan Miu, emisiunea "Deşteptarea" la postul de radio Europa FM.

×
Subiecte în articol: magazin