x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Video: Star Gate - Extratereştrii salută sosirea lui Obama în Norvegia?

Video: Star Gate - Extratereştrii salută sosirea lui Obama în Norvegia?

09 Dec 2009   •   00:00
Video: Star Gate - Extratereştrii salută sosirea lui Obama în Norvegia?

O misterioasă spirală de lumină a apărut, în zorii zilei de 9 decembrie, pe cerul Norvegiei lasând cale liberă interpretărilor şi speculaţiilor, care oferă explicaţii fenomenului trecând de la explozia unei rachete ruseşti, la prăbuşirea unui meteorit, ori, pentru împătimiţii SF la deschiderea unei găuri de vierme.

Fenomenul a putut fi urmărit de mii de norvegieni care au asaltat cu telefoane Institutul Meteorologic în dorinţa de a afla cauzele producerii sale.

Cea mai pertinentă idee enunţată a fost aceea că în cadrul unei aplicaţii a Marinei Ruse, testul unui nou tip de rachetă a fost scăpat de sub control producând acest spectacol de lumină. Însă, oficialităţile ruse au declarat părţii norvegiene că forţele sale navale nu au efectuat nicio aplicaţie, sau test militar în apele internaţionale din Marea Nordului.

Pe de altă parte, ipoteza prăbuşirii unui meteorit a fost dezavuată, deoarece, durata sa - 2 minute, este mult prea mare pentru un astfel de fenomen astronomic. Totodată, oamenii de ştiinţă au afirmat că nu are nicio legătură cu aurora boreală, sau vreun fenomen asociat acesteia.





×
Subiecte în articol: magazin