x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Acces direct", liderul audienţelor

"Acces direct", liderul audienţelor

20 Sep 2010   •   00:00

Vineri, 17 septembrie, numărul telespectatorilor "Acces Direct" l-a întrecut din nou pe cel al emisiunii "Happy Hour", show-ul moderat de Simona Gherghe consolidându-şi poziţia de lider al audienţelor şi exclusivităţilor.

"Acces Direct" a reuşit şi vineri, 17 septembrie, să fie cel mai urmărit program de divertisment al după-amiezii, în intervalul 17:44-18:59, înregistrând la nivelul targetului all urban un rating de 3,6% şi o cotă de piaţă de 16,3%. Pe poziţia secundă s-a situat postul Pro TV, cu o audienţă de 3,1 procente şi o cotă de piaţă de 14,1%, locul trei fiind ocupat de Kanal D, cu 1,7% rating şi 7,9% share.

Şi în această seară, Simona Gherghe le pregăteşte telespectatorilor o mulţime de surprize. Gabriela Vrânceanu Firea va veni împreună cu soţul său în platoul "Acces Direct", pentru a povesti despre proaspăta şi controversata lor căsnicie, iar Alina Puşcaş, protagonista telenovelei "Narcisa Sălbatică", şi Grasu XXL vor lansa în premieră "Jungla", coloana sonoră a telenovelei. (C.S.)

×
Subiecte în articol: mass-media