x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Adevărul despre Coolmogul: Face teatru de păpuşi pentru nepoţi!

Adevărul despre Coolmogul: Face teatru de păpuşi pentru nepoţi!

31 Mar 2010   •   00:00

Invitat al emisiunii "Răi da' buni", Dan Voiculescu a privit cu trac apariţia sa televizată la Antena 2, solicitând pe blogul său ponturi pentru a da mai bine... Nu era cazul, pentru că, împărtăşind publicului pasiunile şi amintirile sale, emisiunea a fost cool.

Dan Voiculescu a mărturisit că, deşi lipsa de timp liber este una din marile probleme cu care se confruntă, atunci când acesta există, preferă să îl acorde, fără rezerve, nepoţilor săi, doi băieţei şi două fetiţe. Spre marea plăcere a nepoţilor său, bunicul Dan Voiculescu improvizează un adevărat teatru de păpuşi. ""De obicei le cumpăr jucării de pluş, un câine şi o pisica, mă ascund în spatele unei canapele şi încerc, ca printr-un dialog între jucării, să transmit nepoţilor mei învăţături care să le prindă bine în viaţă", a povestit Dan Voiculescu."  Mihai Morar, realizatorul emisiunii, a spus că aceast talent ar putea fi materializat cu succes în moderarea unei emisiuni de televiziune, Dan Voiculescu a răspuns că ar fi atras de oricand de realizarea unui show de genul celui "Copiiii spun lucruri traznite". "Copiii sunt adorabili la această vârstă, oricând aş putea să fac un show cu ei", a declarat el.

Telespectatori emisiunii au putut surprinde şi o latură mai puţin cunoscută a omului de afaceri, cea a pasiunii pentru muzica bună, el fredonând "My way" alături de Toby Scobiola, dar şi "Fetele mele" împreună cu Maria Dragomiroiu, interpreta sa preferată de muzică populară. El a mărturisit că, plăcerea de a asculta muzică de calitate, de suflet, a dus la înfiinţarea şi finanţarea postului de radio Romantic FM, pe care a dorit să-l ferească de atributele unui post comercial.

Cea mai mare supriză a venit în finalul emisiunii, când în studio şi-a făcut apariţia unul dintre foştii săi colegi din echipa de hochei, Doru Tureanu,  care i-a oferit, pentru protecţie, o cască de hocheist. Voiculescu a petrecut După finalul emisiunii, Voiculescu a petrecut  zeci de minute alături de fostul său tovarăş din tinereţe, depănând amintiri şi întamplări.

×
Subiecte în articol: mass-media