x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Alina Petrescu îi înlocuieşte pe Lucian Mîndruţă şi Sandra Stoicescu la Observator

Alina Petrescu îi înlocuieşte pe Lucian Mîndruţă şi Sandra Stoicescu la Observator

de Anca Nicoleanu    |    09 Feb 2010   •   00:00
Alina Petrescu îi înlocuieşte pe Lucian Mîndruţă şi Sandra Stoicescu la Observator
0-113567-alinapetrescu.jpgDin 22 februarie, Alina Petrescu îi înlocuieşte pe Lucian Mîndruţă şi Sandra Stoicescu la pupitrul principalului Observator al Antenei 1.

"Vrem să le oferim oamenilor altceva, să le vorbim despre ei, pe limba lor, dar şi despre ce se întâmplă în lume. Încercăm să le arătăm oamenilor cum îi afectează orice se întâmplă în ţară sau pe glob. Le vom demonstra că orice ştire se poate referi la un moment sau altul din viaţa lor. Le vom aduce un jurnal care să fie, mai presus de toate, o reprezentare onestă a realităţii în care trăim", spune Alina Petrescu, până de curând prezentator de ştiri la Antena 3.

Alessandra Stoicescu şi Lucian Mîndruţă au împărţit pupitrul Observatorului din 2003. Acum, spun ei, au nevoie de o schimbare. "E timpul pentru altceva. Chiar dacă asta nu mai implică celebritatea zilnică şi nişte domni cu aparate de fotografiat care merg în spatele meu în maşină, probabil deja extrem de plictisiţi!", ne-a declarat Lucian Mîndruţă, care nu ştie în acest moment cu ce emisiune va rămâne în trust.
"Aici trebuie să întrebaţi trustul, pentru că meseria noastră e ca o fabrică: nu poţi să întrebi produsul dacă rămâne pe piaţă", a mai spus el. Mîndruţă pregăteşte de ceva timp două proiecte, unul dintre ele pentru Antena 1.

Sandra va continua, deocamdată, emisiunea "Q&A" de la Antena 3. "Eu am fost în Antena 1 de la începuturi, din '94. Indiferent ce voi face, numele meu rămâne legat de istoria trustului", spune ea.

×
Subiecte în articol: mass-media