x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 2 dă din casă

Antena 2 dă din casă

de Cristiana Stamatescu    |    27 Aug 2009   •   00:00
Antena 2 dă din casă

Mihaela Tatu, Ilinca Vandici, Mihai Morar, Victor Ciutacu, Cristi Brancu, Diana Niculescu, Simona Bălănescu, Irina Cordoneanu şi Oana Mareş Viziru revin luni, 31 august, din vacanţă şi îşi reiau locurile în studio, la Antena 2, televiziunea despre care românii cred că are cele mai plăcute şi recreative programe.



Astfel, Mihai Morar revine în forţă şi în prime-time, de la 19:30, de luni până joi, cu "Răi da' buni", pregătit să afle tot ce au vedetele pe suflet. Din peisaj nu va lipsi Marina Dina, care îi va oferi lui Mihai toată susţinerea, ţinând cont de faptul că apar rubrici noi în emisiune. "Una dintre noutăţi va fi un concurs intitulat «Vedetele dau din casă», prin care telespectatorii vor putea intra în posesia unor obiecte la care, poate, au visat încă din copilărie. Şi aceste bunuri nu se pot obţine cu bani", mărturiseşte Morar.

Cert este că, de pe urma acestui concurs, persoanele care urmăresc show-ul pot câştiga o mulţime de obiecte cu valoare sentimentală şi reală ce aparţin unor personalităţi de marcă ale zilelor noastre. La rândul lui, Victor Ciutacu nu şi-a găsit liniştea nici în concediu, pentru că este mereu conectat la evenimentele cotidiene, aşa că, la emisiunea "Vorbe grele" (luni-joi, 21:00), îl veţi regăsi la fel de spumos, ironic şi direct. "Nimic nu se schimbă, nici conceptul, nici realizatorul, nici televiziunea. Sper să rămân singurul şi, evident, ultimul, care nu aduce decât oameni îmbrăcaţi. Rămâne o emisiune eminamente politică, în care nu se urlă", asigură în stilu-i obişnuit vedeta Intact.

AGENTUL VIP ŞI PSEUDOVEDETELE
Cristi Brancu, alias Agentul VIP, a avut un concediu relaxant alături de soţia lui, Oana Turcu. Au făcut şi o croazieră prin staţiunile din Costa Brava, apoi au vizitat Barcelona, şi cum aniversarea zilei în care s-au cunoscut i-a prins în oraşul lui Gaudi, Cristi i-a dăruit soţiei produsele de la Louis Vuitton, cărora Madonna le-a făcut promovare: o poşetă cu paiete şi pantofi cu perle. După un asemenea concediu, agentul VIP revine la Antena 2, aşa cum declară, cu o poftă imensă de a afla secretele vedetelor chiar de la ele şi apoi a spune adevărul pe scurt pseudovedetelor. Iar pentru show-ul

Confidenţial, pe care-l realizează alături de Oana în fiecare duminică, Cristi Brancu propune dezvăluiri, premiere şi vedete în intimitate. De la ora 15:00, în cursul săptămânii, se vor dezbate din nou subiecte de larg interes medical în cadrul emisiunii "Trăieşte sănătos", cu Simona Bălănescu. Şi încă o veste bună: din această toamnă se va crea posibilitatea ca unii dintre telespectatori să poată accede mai uşor la cabinetele unor mari personalităţi medicale.

MĂMICA DIANA, PE METEREZE
Bineînţeles, revin pe micul ecran Irina Cordoneanu şi Mihaela Tatu cu "Adevăr sau baliverne", respectiv "Celebri sau nu", de la ora 16:45 şi respectiv 18:00. Oana Mareş Viziru va redeschide prime-time-ul de la ora 19:00 cu cele mai proaspete ştiri mondene, iar Ilinca Vandici va fi prezentă şi vineri, şi duminică seară la "Vedete sub lupă", unde, aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, va sta de vorbă la o şuetă cu personajele de primă pagină ale publicaţiilor mondene. Nu în ultimul rând, Diana Niculescu trece la cârma emisiunii "Conferinţa de presă", după un concediu postnatal redus.

×
Subiecte în articol: vedete mass-media Antena 2