x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 2 face show din talk-show

Antena 2 face show din talk-show

de Cristiana Stamatescu    |    30 Aug 2010   •   00:00
Antena 2 face show din talk-show
5893-130227-brancuinterviu3.jpgVedetele Antenei 2 revin de astăzi din vacanţă după o lună de concediu: Cristian Brancu, Oana Turcu, Diana Munteanu Niculescu, Mi­haela Tatu, Florentina Fân­tânaru, Ilinca Vandici, Oana Mareş, Re­beca Walter, De­lia Budeanu, Vlad Ho­gea, Iri­na Cor­­doneanu se întorc cu forţe proas­pete pe post cu show-uri noi sau deja consacrate.

Ca li­­nie generală, Antena 2 va pune mai mult accentul pe talk-show-ul monden, pe in­for­ma­ţiile in­te­resante, pe iro­nie şi umor, dar şi pe invitaţi care au ceva de spus. Mi­hai Morar şi Ma­rina Dina, gaz­­dele emisiunii "Răi, da' buni", îşi dau întâlnire cu telespectatorii la 6 septembrie. Astfel că, până lunea viitoare, programul de prime-time al Antenei 2 va fi uşor modificat: timp de o săptămână, Florentina Fântânaru va intra zilnic, de la ora 21:30, în casele telespectatorilor cu interviurile sale acordate de personalităţi, grupate sub titlul "Dincolo de aparenţe".

După trei ani, Antena 2 se desparte de Victor Ciutacu şi ale sale "Vorbe grele", mulţumindu-i pentru colaborare.

Trecem la Cristi Brancu şi Oana Turcu (foto), care au avut parte de o vacanţă activă. Cuplul s-a antrenat cât se poate de serios pentru ediţia a doua a concursului "Trofeul Agentului VIP", premiu pentru care alte zece vedete de top au muncit din greu, unele chiar s-au accidentat. Nu în ultimul rând, mulţumită creşterii de audienţă, show-ul "Confidenţial", realizat de Oana Turcu şi prezentat de cei doi soţi, va avea spaţiu mai mare de emisie: duminică seara, telespectatorii sunt aşteptaţi să urmărească trei ore de "Confidenţial", începând cu ora 21:00. Nu uitaţi că Agentul VIP vă aşteaptă de luni până vineri, de la ora 22:30, cu menţiunea că show-urile reali­zate de soţii Bran­cu sunt în topurile au­dien­ţelor An­tenei 2.

Mihaela Tatu se mută în prime-time-ul zilelor de week-end. Ve­-deta se va afla la
pu­pitrul unor show-uri speciale, care au în prim-plan vedete con­sa­­crate. Ce-şi pro­pune prezentatoarea? Să ofere preţ de câteva ore un refugiu în care să evadăm din lumea sufocantă în care trăim, într-un spaţiu în care umorul şi hoho­tele de râs sunt la ele acasă.

"It's Show Time", emisiunea de ştiri mondene, are, începând de azi, spaţiu mai mare de emisie şi va fi transmisă în direct, de luni până joi, de la 18:15. Seară de seară, jurnalişti şi vedete vor face revista presei, îm­preună cu Oana Mareş, gazda emisiunii.

Nu în ultimul rând, redutabilul jurnalist Florin Condurăţeanu îşi continuă seria emisiunilor conven­ţionale şi neconvenţionale, sâm­băta, de la ora 13:30, iar Vlad Hogea revine cu "Filmul sau viaţa", de la ora 15:00. Duminica, de la aceeaşi oră, Delia Budeanu îi va prezenta telespectatorilor pe "Oamenii timpului nostru", în timp ce "Confe­rinţa de presă", show-ul Dianei Munteanu Niculescu, îşi păstrează reperele orare, astfel că vedetele vor "da socoteală" în faţa presei, de la ora 21:00.

×
Subiecte în articol: mass-media