x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă o înlocuiesc pe Alina Sorescu la TVR 2

Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă o înlocuiesc pe Alina Sorescu la TVR 2

24 Feb 2010   •   00:00

"Întâlnire pe 2", emisiunea care până nu demult era prezentată de Alina Sorescu, revine cu Dalia Puşcă şi Cosmina Păsărin în postura de gazde, de la 1 martie.

De luni până vineri, de la ora 10:45, timp de o oră, emisiunea îi va convinge pe telespectatori să rămână pe TVR 2, atât prin discuţii incitante cu vedetele invitate în platou, cât şi prin informaţiile de ultimă oră din show-biz. Simţul umorului şi spontaneitatea vor guverna revista presei şi cronicile de la evenimentele mondene. Cosmina şi Dalia vor veni cu poveşti de culise de la cele mai tari evenimente ale Capitalei, vor surprinde atmosfera cluburilor cu ştaif şi vor ţine telespectatorii permanent conectaţi la subiectele de actualitate.

"Consider o mare şansă să fiu prezentatoare a acestei emisiuni. Spun asta fiindcă mă identific foarte mult cu profilul emisiunii. Întotdeauna am gustat muzica bună şi m-am simţit infinit mai bine atunci când în jurul meu am văzut oameni fericiţi. Sper ca emisiunea să fie pentru telespectatori o doză zilnică de bună dispoziţie", a declarat Cosmina.

"Îmi place să cred nostalgic şi visător că acest nou proiect va fi pentru mine o continuare, o întoarcere la matcă şi o dorinţă realizată. Să pot să cânt, să dansez, să vorbesc despre ce îmi place sunt lucrurile care mă fac să mă simt împlinită. Sunt fericită şi când joc teatru şi când pot povesti despre piese de teatru sau filme. În plus, să am alături o prietenă şi o colegă, deşi diferită, totuşi foarte asemănătoare este extraordinar. Avem preocupări, preferinţe, gusturi şi scopuri comune, dar experienţe profesionale şi de viaţă diferite care se completează excelent", a adăugat Dalia. Pe parcursul primei săptămâni, invitaţii de la "Întâlnire pe 2" vor fi cei 16 finalişti care vor concura în Selecţia Naţională Eurovision 2010 de la 6 martie.

×
Subiecte în articol: mass-media