x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Negru întinde "Plasa de stele" - Connect-R şi Vasile Muraru pică primii în ea

Dan Negru întinde "Plasa de stele" - Connect-R şi Vasile Muraru pică primii în ea

09 Mar 2010   •   00:00

Dan Negru se ţine de farse. În fiecare miercuri, de la ora 22, va încerca să prindă în "Plasa de stele" cât mai multe vedete. Connect-R şi Vasile Muraru au fost primii care au intrat fără să ştie în jocul lui Dan Negru şi au căzut în plasa întinsă de acesta. Păţaniile lor vor fi difuzate în prima ediţie a emisiunii, pe 10 martie, la Antena 1. Cei doi au fost atraşi de echipa noii emisiuni sub pretextul filmării unor probe pentru producţii noi. Amândoi au trecut prin momente chinuitoare şi frustrante atunci când şi-au dat seama că felul în care decurgeau filmările era cu totul ieşit din comun.

Ceea ce pentru Connect-R trebuia să fie o mare oportunitate cinematografică, un rol principal într-un film de război, s-a transformat rapid într-un lung şir de probe care mai de care mai chinuitoare. Chemat la un casting pentru un rol principal, Connect-R a crezut că şi-a văzut visul cu ochii. A înfruntat o serie de situaţii în care nu şi-ar fi imaginat vreodată că va ajunge şi a râs copios atunci când a primit la final tortul pe care scria cu litere mari "E o farsă!". "Am venit aşa, cu sufletul deschis şi am zis: o să joc într-un film adevărat, mai ales că am înţeles că e şi producţie străină, şi am zis «mamă, ce mişto!». La un moment dat m-am enervat pentru că mi s-a părut că deja e film, nu e casting şi aveam noroi pe faţă şi sânge... am cedat un pic nervos şi am vrut să-mi sun impresarul să renunţ. Mă simţeam penibil, mă întrebam ce se întâmplă de fapt, dar încercam să rezist. Momentul în care a venit echipa cu tortul, însă, mi-a distrus toate speranţele mele cu filmul", a comentat Connect-R.

Complet surprins de farsa care i-a fost pregătită s-a arătat şi Vasile Muraru, mai ales că a avut loc în timpul filmărilor pentru emisiunea "Chef cu Nae şi Vasile", difuzată în 22 februarie la Antena 1. Un simplu început de emisiune, o filmare ca oricare alta, s-a transformat pentru Vasile Muraru într-un lung şir de ghinioane. Partenerul de scenă al lui Nae Lazărescu şi-a atins limita calmului şi a reacţionat pe măsura situaţiei complet neobişnuite în care era pus. "Nu mă aşteptam, dar cum ţi-e soarta?! Când am aflat că este vorba de o farsă am vrut să le dau cu tortul în cap, dar mai bine că nu am făcut-o".

"Plasa de stele" este o emisiune care se bazează pe o serie de farse, făcute atât vedetelor, cât şi oamenilor obişnuiţi.
În fiecare miercuri, de la 22.00, timp de 45 minute, Dan Negru este amfitrionul grandiosului show marca Antena 1.
"Plasa de stele" este un pretext de distracţie, dar şi o modalitate de a le testa vedetelor din România răbdarea, capacitatea de adaptare la situaţii noi, inventivitatea şi umorul. Invitate în platou, vedetele care au luat plasă vor fi recompensate cu un spectacol dedicat lor. În stradă, oamenii obişnuiţi pot deveni la rândul lor "victime". Responsabilul cu farsele din stradă este Viorel Gaiţă.

×
Subiecte în articol: mass-media