x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Honorius Prigoană vrea să înfiinţeze un trust de presă

Honorius Prigoană vrea să înfiinţeze un trust de presă

17 Sep 2010   •   00:00

Trustul va purta numele România Ta va cuprinde un canal de televiziune, un post de radio, un cotidian şi un portal, investiţia totală fiind de circa 5 milioane de euro. Astfel, Honorius Prigoană, acţionarul unic al SC Univers Media SRL, a depus un dosar la CNA pentru a obţine licenţă audiovizuală pentru televiziunea trustului.



"Postul de televiziune, radioul, ziarul şi portalul vor fi integrate şi va fi un singur trust. Va exista un studio central, o televiziune centrală, pe care va intra şi program local, câteva ore pe zi", a declarat Honorius Prigoană.

De asemenea, acesta a spus că prioritară este lansarea televiziunii şi a portalului de ştiri, ziarele şi postul de radio urmând să fie lansate în etapa a doua."Televiziunea va fi lansată imediat ce avem licenţă", a declarat Prigoană potrivit Mediafax.

Acesta nu a vrut să facă publice informaţii cu privire la echipa postului. "Deocamdată nu vreau să fac publice lucrurile care ţin de organizarea internă", a subliniat Prigoană.

"Există leasing operaţional pentru echipamente de televiziune şi aş vrea să accesez şi fonduri europene", a mai spus acesta cu privire la finanţarea trustului, a cărui investiţie se ridică la circa 5 milioane de euro.

"Ce pot să vă spun este că va revoluţiona piaţa media din România", a concluzionat Prigoană.

×
Subiecte în articol: mass-media