x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ID Investigation Discovery, disponibil şi în România

ID Investigation Discovery, disponibil şi în România

14 Sep 2009   •   00:00

Discovery Networks Europa Centrală, o divizie a companiei media Discovery Communications, a lansat postul de televiziune ID Investigation Discovery în oferta RCS&RDS, în România, Ungaria, Cehia şi Slovacia, informează Mediafax.

În România, postul de investigaţii emite non-stop şi este disponibil în pachetul extra al DigiTV Cablu şi DigiTV Satelit. În Ungaria, postul a fost lansat în pachetul de bază al Digi Kabel şi Digi TV, iar în Cehia şi Slovacia canalul este diponibil în pachetele de bază ale Digi TV.

Prin programele sale, ID Investigation Discovery se dedică ştiinţei criminalistice şi modului în care aceasta este utilizată pentru a dezvălui adevăratele poveşti ale unora dintre cele mai cunoscute investigaţii din întreaga lume. Canalul apelează la un stil narativ dramatic, bazat pe fapte reale, pentru a oferi o analiză aprofundată a investigaţiilor susţinute prin mărturiile directe ale experţilor care prezintă dovezile, metodele şi mobilurile acţiunilor săvârşite.

ID Investigation Discovery oferă programe precum "Dallas AND", "Investigaţii extreme", "Apel de urgenţă", "Pe urmele criminalilor" sau "Femei criminale".

×
Subiecte în articol: mass-media