x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intact Media Group internalizează, din 2010, vânzările de publicitate tv, administrate de CLIR Media

Intact Media Group internalizează, din 2010, vânzările de publicitate tv, administrate de CLIR Media

06 Oct 2009   •   00:00

Intact Media Group îşi internalizează, începând cu 2010, vânzările de publicitate tv, administrate în prezent de CLIR Media, noul departament de vânzări de publicitate pentru Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV şi Antena Internaţional fiind condus interimar de Cristian Mihalache.



Într-un comunicat al Intact Media Group se precizează că, începând cu 1 ianuarie 2010, Cristian Mihalache, în prezent Director de Business Development al grupului Intact Media, va conduce interimar departamentul de vânzări de publicitate aferent posturilor de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV, GSP TV şi Antena Internaţional.

"Numirea lui Cristian Mihalache face parte din noua strategie a grupului Intact Media Grup, prin care vânzările de publicitate tv urmează să fie internalizate, prin intermediul unui departament de vânzări care va deveni operaţional începând cu anul 2010. Până la finele anului 2009, toate contractele de publicitate aflate în derulare vor fi administrate în continuare de CLIR Media", susţin reprezentanţii grupului.

Cu o experienţă de peste 15 ani în zona de media şi advertising, din care ultimii şapte ani în presa scrisă (Advertising Sales Director la Evenimentul zilei şi Capital), Cristian Mihalache este activ în media şi publicitate din anul 1993. Şi-a început cariera în 1993, la Plus Advertising (acum Lowe & Partners), următorul pas fiind acela de Executive Director la Total Media Shop. A părăsit pentru o scurtă perioadă vânzările de publicitate în 1995, pentru postul de Marketing Director al Parametru, de unde a revenit în publicitate la Focus Publicis, ca Business Development Manager, iar mai apoi la Initiative Media. A mai activat, în perioada 1998 - 2000, în Monopoly Media (outdoor company), ca director executiv, la Omega Press Investment - departamentul de Advertising, dar şi la Betacons. Mihalache a fost director de publicitate la Evenimentul zilei, între 2001 şi 2006, şi a coordonat vânzările de publicitate pentru Capital, între 2006 şi 2008.

Intact Media Group deţine televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena International şi Euforia TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes şi Confidenţial.
Mediafax

×
Subiecte în articol: mass-media