x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Loredana la CNN

Loredana la CNN

de Anca Nicoleanu    |    22 Dec 2009   •   00:00
Loredana la CNN
0-110179-lore8.jpgMiercuri, 23 decembrie, de la ora 22:30, Loredana este invitat special la CNN, într-un material extins despre Revoluţie, un raport amanunţit din toate domeniile despre evenimentele din decembrie '89.

Artista a fost aleasă ca exponent al muzicii uşoare româneşti să vorbească despre ce însemna să fii artist înainte de căderea comunismului, despre ce a însemnat pentru ea un atât de mare succes cu milioane de discuri vândute încă din adolescenţă, despre cum a evoluat industria muzicală după evenimentele din decembrie '89, dar şi despre ce presupune să fii artist în România de azi.

"Sunt extrem de onorată de faptul că CNN m-a ales să fiu purtătoarea de cuvânt a muzicii româneşti şi îmi pare bine că după 20 de ani de la Revoluţie, «Buna seara, iubite», un cântec interzis la televizor în acea vreme, a devenit un simbol al libertăţii. După 20 de ani, CNN-ul este din nou aici, la fel ca şi în decembrie '89. Adolescenta de atunci n-ar fi crezut niciodată că într-o zi va putea spune lumii întregi despre tot ce s-a întâmplat în România şi în muzica românească din acele vremuri şi până în prezent. Cine ar fi crezut că o să fiu martora acelor evenimente care au schimbat totul atât de dramatic şi ne-au dat puterea de a fi noi înşine şi de a ne exprima liber?", declară Loredana.

Materialul difuzat în prime time va continua să ruleze toată noaptea de 23 decembrie şi în dimineaţa de 24, însă va putea fi urmărit şi pe www.cnn.com/international începând cu 24 decembrie.

×
Subiecte în articol: mass-media